Τσίπρας για Πολυτεχνείο: Χθες η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση

Τσίπρας για Πολυτεχνείο: Χθες η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση

Νοέμβριος 18, 2019 - 11:55
67 σχόλια

Με ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία συνοδεύεται με φωτογραφία από τη συμμετοχή του μπλοκ του κόμματος και τον ίδιο στην κεφαλή του, στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

«Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, την καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου “επιτελικού” κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας. Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με “μπαχαλάκηδες”, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές. Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

 

Ειδήσεις: 

67 Σχόλια

Δεν χρειάζεται να ψάξω για τους μεγάλους αριστερούς της ιστορίας, γνώρισα τον φωτεινό υπέρτατο παντογνώστη αριστερό της Αρκαδίας,εσένα!! Την δε Αριστερά ,όπως τα έχετε καταφέρει , την ξεφτιλίσατε και την ξεφτιλίζεται οι ίδιοι οι αριστεροί τόσο με τα λόγια σας αλλά κυρίως με τις πράξεις σας.

3 town rapper μη το παίρνεις προσωπικά, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος φιλελές που βάζει την ουρά στα σκέλια με τη πρώτη απλή ερώτηση που του γίνεται. Είμαστε συνηθισμένοι στις αθλιότητες και τις κοτσάνες σας π.χ. τον Άδωνη με του νεκρούς του Πολυτεχνείου. Βλέπεις το να λες κάτι και να μην έχεις ένα επιχείρημα να το στηρίζεις είναι άτιμο πράμα, είναι συμπληγάδες που δεν ξεπερνιόνται με τίποτα. Αν ήσουν με ονοματεπώνυμο δεν θα τολμούσες να ξεστομίσεις αυτές τις αθλιότητες. Τα απλά ερωτήματα είναι αμείλικτα και μόνο αν είσαι σοβαρός μπορείς να τα απαντήσεις.

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Observer και όχι μόνο, άκου Stoixos φιλαράκο! https://www.youtube.com/watch?v=hkg-bzTHeAk

Ρε φίλε με την τρομερή επιχειρηματολογία σου! Ποιός μίλησε για Άδωνη; Εσύ!! Αυτά είναι τα επιχειρήματα σου; Να απαντάς και να γράφεις για πράγματα που δεν έχει αναφέρει ο άλλος;Κοίτα την καθημερινότητα σου και τον τρόπο που άγεσαι και φέρεσαι. Μάθε να σέβεσαι την κουβέντα. Πώς να μιλήσει κάποιος μαζί σου όταν δεν τον ακούς και λες τα δικά σου; Άντε που στην πρεμούρα σας να το παίξετε αγωνιστές δημιουργείτε εχθρούς. Δεν έχεις απαντήσει σχεδόν σε τπτ από αυτά που σου έχω θέσει...

Ποιός σου είπε ότι είμαι φιλελές;; Κοπρίτης,ξερόλας και μπαχαλακιας ( που τον χρησιμοποιεί η κάθε εξουσία )πάντως δεν είμαι...άντε καμιά βόλτα να γνωρίσεις τον υπαρκτό σοσιαλισμό και τα λέμε.

Έχουμε καταντήσει να παρακολουθούμε τους σκυλοκαβγάδες και τις αμπελοφιλοσοφίες των γνωστών και μη εξαιρετέων σχολιαστών Δύ-STOIXOS, 3 town c-rapper, Παύλος, Σουσλώφ, αλλά και άλλων "φρούτων" με παρόμοιας φύσης ψυχολογικά προβλήματα (σύντροφος προβ-ατ-οκράτορας, ΑΛ€ΧΧΟΝ) και με εμφανή τα σημάδια της νοητικής στέρησης. Πραγματική κατάντια..

Έχουμε καταντήσει να παρακολουθούμε τους σκυλοκαβγάδες και τις αμπελοφιλοσοφίες των γνωστών και μη εξαιρετέων σχολιαστών Δύ-STOIXOS, 3 town c-rapper, Παύλος, Σουσλώφ, αλλά και άλλων "φρούτων" με παρόμοιας φύσης ψυχολογικά προβλήματα (σύντροφος προβ-ατ-οκράτορας, ΑΛ€ΧΧΟΝ) και με εμφανή τα σημάδια της νοητικής στέρησης. Πραγματική κατάντια..

18:53 και επίσης να παρακολουθούμε τα δικά σου μπινελίκια, αγαπούλα... αυτό κι αν είναι κατάντια

@18:53 - Θυμίζεις το γνωστό ανέκδοτο που ακούει ένας οδηγός στο ραδιόφωνο "προσοχή κάποιος τρελός, κάποιος έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην εθνική" και λέει "τι ένας, χιλιάδες είναι".

19:38 Μόνο και μόνο το ότι τσίμπησες και απάντησες με το που σου πετάξανε το δόλωμα, δείχνει ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα. Ησύχασε τώρα και συνέχισε το θεάρεστο έργο σου. Πού ξέρεις; Μπορεί κάποτε να πάρεις το βραβείο Πούλιτζερ. Προς το παρόν πάντως, συμβιβάσου με το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Σου ανήκει δικαιωματικά

Χαχαχα!! Σωστός! Άλλος καίγεται για την παγκόσμια ευημερία.Δεν το έθιξα εγώ το ζήτημα και ούτε πρόκειτε αγαπητέ 22:04 να απαντήσω. Με απασχολούν πιο πεζά πράγματα...

3 town rapper μπορεί και να σε παρεξήγησα, θα σου ζητήσω συγνώμη. Θα ήθελα μόνο να μας βοηθήσεις. Που θα τοποθετούσες τις πολίτικες σου πεποιθήσεις; Είσαι του Δεξιού, του Κεντρώου, του Αριστερού χώρου ή εξωκοινοβουλευτικός;. Φασίστας, Νεοφιλελεύθερος, Σοσιαλιστής, Κομμουνιστής ή μήπως Αναρχικός;

3 town rapper είδες που δε σε παρεξήγησα τελικά;! Το ότι δεν θα βαστούσες ήταν εύκολο να το καταλάβουμε από την αρχή. Βλέπεις τα περισσότερα από αυτά που γράφεις είναι ηλιθιότητες. Αναλήθειές και Ηλιθιότητες που στερούνται επιχειρημάτων. Και πάλι θα σου πω μη το παίρνεις προσωπικά, έχεις τη τυπική συμπεριφορά κάθε φιλελέ που σέβεται τον εαυτόν του. Τους ρωτάς κάτι απλό, στερούνται επιχειρημάτων και τις περισσότερες φορές και γνώση και το μόνο που τους απομένει πια είναι οι ύβρις. Και κάτι ακόμα. Όχι ο Αυλωνίτης δεν θα έλεγε στόκος. Ούτε χιούμορ έχετε ούτε φαντασία!

Και επειδή το πραξικόπημα στη Βολιβία έχει να μας διδάξει πολλά θα σημειώσω μερικά γεγονότα για να καταλάβουμε τι πιθανότητα έγινε. Έχουμε τη κρατική εταιρεία Λιθίου της Βολιβίας και τη γερμανική ACIS τον βασικό προμηθευτή με μπαταρίες Λιθίου της Αμερικανικής TESLA. Επί πολλές εβδομάδες εκδηλώθηκαν κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής Ποτοσί που ζητούσαν από τις αρχές της Βολιβίας να αυξήσουν το συμφωνηθέν ποσοστό με την ACIS που θα αποδίδεται στην περιφέρειά τους από 3% σε 11%. Η περιφέρεια αυτή διαθέτει το 50% έως 70% των παγκόσμιων αποθεμάτων λιθίου.

Η απόφαση του Μοράλες να υιοθετήσει τα αιτήματά τους του στοίχισε την εξουσία. Καταλάβατε τώρα γιατί είναι αθλιότητες τα περί Αριστερή δικτατορία τύπου Μοράλες; Οι απίθανοι λοιπόν φιλελέδες που τάχα μου ονειρεύονται σκανδιναβικές οικονομίες τι λένε τώρα που ο Μοράλες σέβεται τον λαό του και τις διεκδικήσεις του και υλοποιεί σκανδιναβικού τύπου μοντέλο οικονομίας στη χωρά του; Οι φιλελέ λένε ότι είναι Αριστερός δικτάτορας, ότι είχαμε αμφιλεγόμενες εκλογές, έτρεξαν να υποστηριχθούν τους συντελεστές του πραξικοπήματος & για αυτούς είναι απαγορευμένη λέξη το πραξικόπημά.Αθλιότητες & Ηλιθιότητες!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.