Η απίστευτη φάση του Πάνα Κανδήλας που έγινε μπασκετικό viral (vid)

Η απίστευτη φάση του Πάνα Κανδήλας που έγινε μπασκετικό viral (vid)

Νοέμβριος 19, 2019 - 15:47
1 σχόλια

Η διαιτησία στην Ελλάδα δεν είναι και η πλέον καλύτερη δυνατή. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ και γενικά σε όλα τα αθλήματα θα παρατηρηθούν σοβαρά διαιτητικά λάθη. Κι όταν αυτά συμβαίνουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, τότε στα ερασιτεχνικά δε γίνεται να έχουμε και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ένα τέτοιο λάθος θα παρατηρήσουμε στο βίντεο που ακολουθεί. Μεταφερόμαστε στον αγώνα Πάνας Κανδήλας εναντίον του Προμηθέα για την Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Στις βολές η ομάδα του Πάνα Κανδήλα. Απλό φάουλ (ούτε τεχνική ποινή, ούτε αντιαθλητικό) οπότε δύο βολές. Ο αθλητής του Πάνα χάνει την πρώτη, βάζει τη δεύτερη, οπότε η λογική λέει ότι η μπάλα πρέπει να δοθεί από τους διαιτητές στον Προμηθέα. Αμ δε! Ένας αθλητής του Πάνα κάθεται κάτω από την ρακέτα, οπότε ο διαιτητής σκαλώνει και του δίνει την μπάλα. Σκαλώνουν όμως και οι παίχτες του Προμηθέα και αντί να ζητήσουν την μπάλα, παίζουν άμυνα! Δεν προλαβαίνουν όμως να οργανωθούν κι έτσι η ομάδα του Πάνα βρήκε ίσως το πιο εύκολο καλάθι στην ιστορία της.

Από cult24.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Όταν οι διαιτητές μπερδεύονται και σου ξαναδίνουν τη μπάλα ενώ μόλις έβαλες βολή


Υπάρχει 1 Σχόλιο

μην τα βαζετε με το μοναδικο εξαγωγιμο προιον της εκασκενοπ.κατι σαν ποπ που λεμε.κρατηστε ομως καλου κακου το ονομα τους γιατι σε λιγα χρονια θα ειναι διατητες α1 και μαλιστα κορυφαιοι.εχουν βρει τη σωστη πορτα και μπενουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.