Παρέμβαση Αργειτάκου στο ΠεΣυ για τη ΣΔΙΤ: Οι δήμαρχοι αγωνιούν για τα απορρίμματα

Παρέμβαση Αργειτάκου στο ΠεΣυ για τη ΣΔΙΤ: Οι δήμαρχοι αγωνιούν για τα απορρίμματα

Νοέμβριος 20, 2019 - 19:42
2 σχόλια

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Στ. Αργειτάκος παρενέβη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, για να μεταφέρει, όπως είπε, την αγωνία των δημάρχων ώστε να μην καθυστερήσει το θέμα των απαλλοτριώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του κ. Αργειτάκου έγινε κατά τη συζήτηση για τον «Κλεισθένη», με αφορμή την τροπολογία για τη μεταφορά της αρμοδιότητας για την απόφαση των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων από το ΠεΣυ στην Οικονομική Επιτροπή, μετά την αρνητική απόφαση του ΠεΣυ σε σχέση με αυτές, ώστε να ξεκινήσει το έργο ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα,

Ο κ. Τατούλης παρενέβη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΠΕΔ  έχει άλλη άποψη, με τον κ. Αργειτάκο να απαντά ότι άλλο η ΠΕΔ που είναι συνδικαλιστικό όργανο και άλλο ο ΦΟΔΣΑ.

Μην αργήσει άλλο η απόφαση.

Ο κ. Νίκας είπε «θα σας βοηθήσουμε».

 


2 Σχόλια

Τόσα χρόνια ο ΦΟΔΣΑ και οι Δήμαρχοι πήγαν το έργο των σκουπιδιών πίσω . Τώρα .....βιάζονται πολύ .

Πρέπει να δημοσιεύσουμε την Εξώδικη Πρόσκληση που είχε λάβει ο κ. Αργειτάκος από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των κατοίκων των χωροθετημένων θέσεων- που όλες εμπίπτουν σε πολλαπλά και σοβαρά κριτήρια πλήρους αποκλεισμού τους- πριν να μεθοδεύσει την " εκχώρηση" των δικαιωμάτων ΦοΔΣΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Γνωρίζει ως νομικός, πως "μεθοδεύτηκαν" αποφάσεις του ΦοΔΣΑ και ποιες είναι οι έκνομες ενέργειες. Όσο για ΠΕΔ και ΦοΔΣΑ , σημασία έχει ότι έχουν τα ίδια Μέλη, τους Δήμους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.