Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ορισμός δικηγόρου για τον Τατούλη

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ορισμός δικηγόρου για τον Τατούλη

Νοέμβριος 20, 2019 - 13:39
2 σχόλια

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου με απόφασή της όρισε την δικηγόρο της Π.Ε. Λακωνίας Αλίκη Βελίκα, με έμμισθη εντολή, για να αναλάβει την υπεράσπιση του τ. περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη σε δίκη η οποία αφορά υπόθεση ρύπανσης του περιβάλλοντος στην θέση Αγιος Νικόλαος της Πύλου.

Το αντίστοιχο σώμα της απελθούσας περιφερειακής αρχής είχε αποφασίσει στις αρχές του φετινού χρόνου τον ορισμό άλλου νομικού για να υπερασπιστεί τον τ. περιφερειάρχη.

Ο εν λόγω νομικός προσκλήθηκε από την νυν Οικονομική Επιτροπή να παρευρεθεί στην πρόσφατη συνεδρίασή της προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί ενώπιον του σώματος την αμοιβή του -την οποία είχε κατά πλειοψηφία εγκρίνει φέτος τον Μάρτιο η Ο.Ε., με την προηγούμενη σύνθεσή της. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι αδυνατεί να παραστεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Ως εκ τούτου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, καθόρισε με απόφασή της την αμοιβή του εν λόγω νομικού στο προβλεπόμενο από τον Κώδικα περί Δικηγόρων ποσό για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ενώ ο εν λόγω νομικός επανερχόμενος με επιστολή του το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου “δήλωσε ότι εμμένει στην αρχική σύμβαση”.
 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.