Υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό «Τρίπολη 2021» ο Γ. Πραχαλιάς

Υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό «Τρίπολη 2021» ο Γ. Πραχαλιάς

Νοέμβριος 20, 2019 - 13:48
12 σχόλια

Ορισμός άμισθου Συμβούλου Δημάρχου.

Ο δήμαρχος Τρίπολης ορίζει τον κ. Πραχαλιά Γεώργιο του Θεοδώρου άμισθο σύμβουλο του Δημάρχου υπεύθυνο για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό- “Τρίπολη 2021”.

Η θέση αυτή είναι άτυπη και δεν εντάσσεται ούτε εμπίπτει στις θέσεις ειδικών συμβούλων ή ειδικών συνεργατών ή επιστημονικών συνεργατών του Δήμου Τρίπολης.

Ο ανωτέρω ορισθείς θα συνδράμει εθελοντικά και αμισθί αποκλειστικά για το σκοπό (ad hoc) προετοιμασίας του Δήμου Τρίπολης για τα διακοσάχρονα της Εθνεγερσίας του 1821 και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που άρχεται από τον ορισμό του και λήγει με την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού- “Τρίπολη 2021”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ


12 Σχόλια

Ναι ρε Ανώνυμε 14.04 ο Χατζόπουλος , ο Κανελλόπουλος, η Καρούντζου, ο Παρράς ,ο Μακαρούνης είναι ΠΑΣΟΚ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ

Και όχι μόνο ΠΑΣΟΚ το βαθύ ΠΑΣΟΚ ειναι παντού σε όλες τις θέσεις κλειδιά. Όσον αφορά τον Παρά τι ειναι και απο που προέρχεται; Για την Καρούτζου και τον κανελόπουλο ρωτήστε τους δημότες του Φαλάνθου αυτοί ξέρουν καλύτερα να σας πουν.

Και περίμεναν ο Παυλής και Γιωργανόπουλος απο τον Πραχαλιά να τους δώσει 100 ψήφους στο Χρυσοβίτσι στις δημοτικές εκλογές. Που πάρε ρεεεεεεε ξυπόλυτοι στα αγκάθια.

Εδώ έλεγαν και το πίστευαν ο Παυλής και τα λιγοστά Πασοκάκια που του είχαν απομείνει πως το ΠΑΣΟΚ θα έβγαζε επίσημη στήριξη με χρίσμα μέχρι τέλη Μαρτίου του 2019. Ο Πραχαλιάς τους έτσουξε τώρα.

Το θέμα είναι εάν είναι ΠΑΣΟΚ ή όχι ;;; Ά ρε ντρομπολιτσιώτες .....Κόπανοι, μίζεροι και αδιόρθωτοι μια ζωή......Γράψτε ΕΝΑΝ που να έχει τις γνώσεις του Πραχαλιά για το 1821 και μετά να μιλάτε....Βγαίνει σε εκπομπές , κάνει ομιλίες για το '21 και εσάς σας "ξινίζει" γιατί είναι ΠΑΣΟΚ .....Κόπανοι , μια ζωή κόπανοι !!!!!

20:21 ήρεμα μάναρι, γιατί σκούζεις; 1ον) υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τις γνώσεις του Πραχαλιά και μάλιστα περισσότερο νηφάλιοι και αντικειμενικοί (γιατί κάλος και άγιος ο Πραχαλιάς, αλλά λιγάκι μονόπλευρος, με μια μάλλον συντηρητική και ξεπερασμένη ανάγνωση της ιστορίας). 2ον) ποιος σου είπε ότι το ζητούμενο για τον επικεφαλής επιχειρησιακού σχεδιασμού είναι να έχει γνώσεις του '21; Αυτό είναι απολύτως άσχετο με την θέση που ανέλαβε. 3ον) το νόημα της επετείου δεν είναι μόνο το '21 αλλά και οι δύο αιώνες της Ελληνικής Πολιτείας, και το σήμερα και το μέλλον. Τι να μας πει γι' αυτά ο Πραχαλιάς;

22:30 εσύ πήγαινε να μπεκρουλιάσεις και άσε τις χαζοκουλτουριάρικες αμπελοφιλοσοφίες σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.