«Νέα Πελοπόννησος»: Τα 30 αργύρια ή 1000 ευρώ του Γιάννη Μπουντρούκα

«Νέα Πελοπόννησος»: Τα 30 αργύρια ή 1000 ευρώ του Γιάννη Μπουντρούκα

Νοέμβριος 19, 2019 - 19:37
13 σχόλια

Δελτίο Τύπου : «Τα 30 αργύρια ή 1000 ευρώ του Γιάννη Μπουντρούκα»

Κύκλοι της «Νέας Πελοποννήσου» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εντεταλμένου Συμβούλου του Π. Νίκα, Γιάννη Μπουντρούκα, δήλωσαν :

«Τα 30 αργύρια ήταν ικανά για τον Ιούδα να σταυρώσει τον Χριστό. Για τον Γιάννη Μπουντρούκα έφταναν τα 1000 ευρώ πάγιας αντιμισθίας που του εξασφάλισε προεκλογικά ο Π. Νίκας. Άξιος ο μισθός σου, σύντροφε Γιάννη». 

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»

19 Νοεμβρίου 2019


13 Σχόλια

Έχετε καταντήσει πολύ κουραστικοί και οι μεν και οι δε. Απέχετε ελάχιστα από το να γίνετε γραφικοί. Ιδίως ο πρώην ή τέως..

Σωπάτε καλε-"εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Χρυσοχο'ι'δης / άντε και στα δικά μ(σ)ας !

Η ξεφτύλα σας δεν έχει όριο. Ο Μπουντρούκας είναι αξιόλογος και μεγάλος μάγκας. Είσαστε ελεεινοί μόνο και μόνο που λέτε ότι το έκανε για την αντιμισθία γιατί όλοι ξέρουμε τον Γιάννη και ότι δεν τα έχει ανάγκη τα 1000 ευρώ. Ευτυχώς που χάσατε και δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Μείνετε τώρα εκεί να βράζετε στο ζουμί σας μέχρι να καταλάβετε ότι ο κόσμος σας έστειλε στην αντιπολίτευση γι αυτή την στάση σας ακριβώς. Ξεφτύλες Ένας φίλος του κυρίου Μπουντρούκα.

εισαστε ΟΛΟΙ οταν χασετε τη μασα....................παρτον τον εναν χτυπα τον αλλο,ολα για το χρημα

Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΓΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΜΕ ΤΟΚΟ 20% ΚΑΙ 30%

Ο Μπουντρούκας μπορεί να πληρώνεται αλλα δεν τρώει και τα κοκόρια όπως κάτι άλλοι. Άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται κοκόρια ξανά στα χωριά της αρκαδιας.

Μιλάνε αυτοί που κυκλοφορούσαν πάντα με άδειες τσέπες ή στην καλύτερη με ένα 20 ευρω για να προφασίζονται ότι δεν έχουν επάνω τους λεφτά και να κερνάνε οι γύρω ...

Οπως εγκαίρως έχει καταγράψει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Αρκαδίας από Σεπτέμβρη 19 έχει αναθεωρηθεί το προσδόκιμο ζωής για κοκόρια και γουρνοπούλες στο νομό.

Οι μεταβιβασεις αρμοδιοτήτων του ΝΙΚΑ προς τους αντιπερειφεριαρχες είναι για πλάκα. Τους ξεφτιλίζει. Γύρω του βλέπει εχθρούς. Πιο κάτω και από τους διευθυντές των υπηρεσιών. Εκτός και αν έχει Λουδοβικειες αντιλήψεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.