Αποκλειστικό: Ο Αρχηγός ΓΕΣ αύριο στην Τρίπολη

Αποκλειστικό: Ο Αρχηγός ΓΕΣ αύριο στην Τρίπολη

Νοέμβριος 19, 2019 - 18:50
10 σχόλια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί την Τρίπολη.

Αν και περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της επίσκεψης δεν έχουν γίνει γνωστές, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι, επειδή ο Αρχηγός του Στρατού δεν επισκέπτεται συχνά την πόλη μας, οι επαφές που θα έχει εδώ θα είναι σημαντικές και για κρίσιμα ζητήματα.

Ενδεχομένως η επίσκεψή του έχει να κάνει με την πρόσφατη απόφαση να περάσει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου το στρατόπεδο της Τρίπολης.

Από την άλλη πλευρά, και με εκπεφρασμένη τη βούληση της κυβέρνησης -σύμφωνα με ενημέρωση μετά και τη χθεσινή σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες- να ετοιμαστούν δομές κλειστού τύπου για τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, ίσως η αυριανή επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ έχει να κάνει με αυτό το πολύ δύσκολο ζήτημα για την ελληνική κυβέρνηση.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.


10 Σχόλια

Το θεμα που καίει είναι η τακτοποίηση των ανεπιθύμητων εισβολέων και όχι η στέγαση των υπηρεσιών. Εκεί στο νεοκλασικό πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν να κάνουν με ΑΡΚΑΔΕΣ και όχι με χάπατους.

πρωτη φορά βλέπω να καταφέρεσαι κατά του νυν περιφερειάρχη και όχι κατά του πρώην. Μήπως πρόκειται για θαύμα?

Στο μέγαρο Μαξίμου πάντως έχουν κατανοήσει ότι έχουν να κάνουν με χάπατους.

Μείνετε (αν)ήσυχοι γιατί το στρατόπεδο δεν αλλάζει γιατί θα φιλοξενήσει για τις εκδηλώσεις του 2021 τα νεοθωμανικά στρατεύματα των ISIS, FSA, τα κλιμάκια των CIA/SAD, SADAT, MIT, JITEM, ISI και των ντόπιων συνεργατών τους των ΤΠΕ-Ταγμάτων Προστασίας Εποικισμού (οι ''Αμερικανοτσολιάδες'' του $YRIZA, του ANTARCIA, του Ρουβικώνα κλπ)

Τρ. 19/11/2019 – 19:52. Ρε συ, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Όπως και να’ χει, η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού, πολύ δύσκολο να μαζευτεί. Ας ελπίσουμε, να μην μας βρουν τα χειρότερα και οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στην γενιά μας έλαχε ο κλήρος για την υπεράσπιση της θρησκείας μας, της πατρίδος μας, της οικογενείας μας. Το 2021 θα μας βρει σε πεδία μαχών και αιματηρών αγώνων αντιμετωπίζοντας ιερό πόλεμο από την Τουρκία και τους συμμάχους της (δυτικούς, ανατολικούς, ντόπιους). Ο πόλεμος αυτός θα είναι ολικός γιατί ο τράχηλος του Έλληνα αρκετούς ανθελληνικούς ζυγούς υπέμεινε. Στο βάθος του χρόνου η νίκη και η Κωνσταντινούπολη μας γνέφουν. Είμαστε το μοναδικό κράτος έθνος που δεν έχει ελευθερώσει την πρωτεύουσα του ακόμα. Θα το πράξει η γενιά μας. Μας έδωσαν την ιστορική σκυτάλη οι ένδοξοι πρόγονοι μας.

@20:57 καλή επιλογή. Ικανότατοι. Ποιοτικά όπλα. Άλλωστε τους προτιμά για την σωματοφυλακή του ένα από τα μεγαλύτερα λ@μόγια του πλανήτη. Δεν θα έλθουν για να σώσουν το τομάρι σου. @APOTROPEA SXOLIA να πας εκεί να πάρεις αλοιφή για το πολυπολιτισμικό μπόλιασμα που θα σου κάνουν οι λαθρό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.