Ικανοποίηση Γιαννακούρα για τον δρόμο Τριπόταμα - Παραλογγοί (pics,vid)

Ικανοποίηση Γιαννακούρα για τον δρόμο Τριπόταμα - Παραλογγοί (pics,vid)

Νοέμβριος 19, 2019 - 18:53
6 σχόλια

Εν όψει της ψήφισης του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, βρέθηκα στο έργο του δρόμου Τριπόταμα- Παραλογγοί, ένα έργο που εντάξαμε ως περιφερειακή αρχή, με 2,5 εκ ευρώ και προχωρά πλέον με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Έχουν γίνει έργα διαπλάτυνσης, χαντάκια και συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες που θα υλοποιηθούν σε μήκος 5 χιλιομέτρων.

Απομένει ένα τμήμα ενός χιλιομέτρου και ως παράταξη θα εισηγηθούμε κατά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος να ενταχθεί ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ για να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο κομμάτι.

Από όποια θέση και αν μας έταξε ο λαός της Πελοποννήσου, εμείς είμαστε δίπλα στους πολίτες και προσπαθούμε να βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η δική μου χαρά, παρά τη γκρίνια που υπήρξε κατά την προεκλογική περίοδο για το δρόμο αυτό, είναι μεγάλη γιατί βλέπω ένα έργο μας να προχωρά και νιώθω ικανοποίηση γιατί έχω βάλει και εγώ το δικό μου πετραδάκι για την υλοποίησή του.

Και αυτή είναι η δική μου πληρωμή.. Να βλέπω έργα που εντάξαμε να υλοποιούνται.

Εύχομαι να υπάρχουν καλές καιρικές συνθήκες και το έργο να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην ταλαιπωρούνται άλλο οι κάτοικοι των Παραλογγών και των λοιπών χωριών που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο δρόμο.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Video: 

Στο έργο του δρόμου Τριπόταμα- Παραλογγοί ο Β. Γιαννακούρας


6 Σχόλια

Δε θέλεις να καταλάβεις. Δεν παριστάνει, ήταν Αντιπεριφερειάρχης για εννέα χρόνια στην Αρκαδία και πρώτος περιφερειακός σύμβουλος σε όλη την Πελοπόννησο και ενδιαφέρεται από ό,τι λέει και στο βίντεο για τον τόπο του και τα προβλήματα των κατοίκων της Αρκαδίας. Αλλά εσύ δεν ξέρεις από αυτά. Μάλλον θεωρείς πως όποιος δεν έχει την εξουσία δεν έχει και ρόλο. Να σε ενημερώσω πως ο ρόλος της μειοψηφίας και της αντιπολίτευσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός γιαυτό υπάρχει στη Δημοκρατία. Μήπως να πάρει την άδειά σου για να πάει κάπου;

21:40: Τι συγκινητικό! Παραλίγο να κλάψω...ο ρόλος τους ήταν η παρουσία σε πανηγύρια και "πανηγύρια"...και εργάκια διαχείρισης. Τα άλλα πες τα σε αυτούς που τα χάφτουν.

Αν το συγκεκριμένο έργο το λες έργο διαχείρισης με 2, 5 εκ ευρώ τι να σου πω. Και αυτό είναι ένα από τα πολλά στην Αρκαδία. Άλλωστε η Αρκαδία τίμησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο ιδιαίτερα και οι ενέργειές του έχουν σκοπό την ανταπόδωση . όσο για τα πανηγύρια και αυτά κομμάτι του πολιτισμού μας είναι και βοηθούν στη διατήρηση της παράδοσης.. άλλωστε γίνονται με αφορμ΄προβολή προϊόντων του τόπου μας ή θρησκευτικών εκδηλώσεων....εσύ πήγαινε στο μέγαρο. Αλλά επί της ουσίας καμία κουβέντα. Για να δούμε τι μεγαλόπνοα έργα θα φέρουν οι νέοι.

Άσε μας "Παναγιώτη"...ο ίδιος ο Βαγγέλας ή η Ντίνα είσαι. Το τί κάνατε 9 χρόνια ΔΕΝ το βλέπουμε.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.