Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά: Η αλήθεια σχετικά με την δράση για τα αδέσποτα

Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά: Η αλήθεια σχετικά με την δράση για τα αδέσποτα

Νοέμβριος 18, 2019 - 13:10
21 σχόλια

Η δημοτική αρχή εξασκώντας με το «καλημέρα» επικοινωνιακά τρικ, προσπαθεί να καλύψει την απειρία της αλλά και την προχειρότητά της.

Τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται πολλά σχετικά με το θέμα της εθελοντικής δράσης για την στείρωση των αδέσποτων αλλά και για την «πομπώδης» συνεργασία του Δήμου με τοπικό σωματείο. Είναι καλό και θετικό να παρέχουμε πληροφόρηση στο κοινό. Όχι όμως παραπληροφόρηση.   

Κατά την συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου 2019, του Δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης διεξήχθη μακροσκελής συζήτηση για τα αδέσποτα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης υπήρχε το θέμα 48 με τίτλο «Έγκριση παραχώρησης χώρου για συγκεκριμένη δράση σε πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων». Αυτό αφορούσε την εθελοντική δράση στείρωσης αδέσποτων. Κατά τη διάρκεια της μέρας της 9ης Οκτωβρίου, στάλθηκε ένας φάκελος στους επικεφαλής των παρατάξεων με ένα σχέδιο συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και με Φιλοζωικό σωματείο. Αυτό το θέμα εισήχθη ως Εκτός Ημερήσιας Διάταξης με αύξων αριθμό 7 και με το σώμα του δημοτικού συμβουλίου να έχει πλήρη άγνοια (εκτός των αρχηγών). Έτσι, τα δύο θέματα αυτά, συζητήθηκαν μαζί. 

Η παράταξή μας, μέσω του επικεφαλής Δήμητρη Παυλή διατύπωσε μια σειρά σοβαρών ενστάσεων ως προς το συμφωνητικό απ’ όπου αναδείχθηκαν τα σοβαρά κενά  διατύπωσης, την ελλιπέστατη γνώση της νομοθεσίας από την δημοτική αρχή και την αγνόηση των δικών της υπηρεσιών.

Ωστόσο η Παράταξη μας ψήφισε υπέρ της εθελοντικής πράξης όπως φαίνετε και πιο κάτω στην απόφαση 736/2019 και αρνητικά στα υπόλοιπα.

Από εκεί και πέρα για το θέμα της προσφυγής, αφού τα θέματα συζητήθηκαν μαζί, (πρακτικά 733 και 736 έχουν τους ίδιους διαλόγους), στην προσφυγή συμπεριελήφθησαν και οι δύο αποφάσεις. 733 και 736.  Για την 733 αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έλαβε την έγγραφη διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Τζιούμη ότι το θέμα θα ανακληθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, δεν γίνεται καμία αναφορά.

 

Η παράταξη Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά και τα μέλη της δεν διακατέχονται από αισθήματα ρεβανσισμού ούτε αντιπαλότητας. Η παράταξη παραμένει σταθερή για την διασφάλιση της ολοκλήρωσης του έργου της που είχε ξεκινήσει και την τήρηση της νομιμότητας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Λυσσάξατε να μην γίνει η δράση για να μην φανεί η γύμνια σας 5 χρόνια. Τώρα η φράση ξεκίνησε όποτε κλάψτε

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 736 ΑΠΟΦΑΣΗΣ .ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε τι θέλει να πει ο ποιητής. Βάλτε τουλάχιστον κάποιον που να έχει πάει σχολείο να συντάξει το κείμενο. Αγράμματοι ανύπαρκτοι.

Βρε έμπειρε Σωτήρη (εσύ απαντάς και όχι η παράταξη σου)ο Λαγός έχει τέσσερεις τετραετίες κα εσύ μια . Ρόμπα γίνεσαι μη γράφεις αλλά. Απλά αναλογιζομαι γιατί τα γράφεις τώρα που ξεκίνησαν την δράση.Για να πείσεις έπρεπε να τα γράψεις χθες όταν έκανες την προσφυγη

ΣΩΤΗΡΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ....ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ Π.... ΤΑ ΧΡ....)

ΣΩΤΗΡΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ....ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ Π.... ΤΑ ΧΡ....)

Πρωτεύουσα του Μοριά και πράσινα άλογα ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τα έγραψε και τα έστειλε στα ΜΜΕ τον έφαγε η κατακραυγή του κόσμου και προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Σωτο μαύρο φίδι που σε έφαγε.......

16:16 Αυτοί οι ανύπαρκτοι αγράμματοι που δεν μπορούν ούτε ένα κείμενο της προκοπής να συντάξουν, μας κάθονταν επί 5 χρόνια στο σβέρκο και νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να μας διαφεντεύουν. Ως εδώ και μη παρέκει, αρχιτροκαναραίοι. Στις στάνες σας με τα γίδια που σας ψήφισαν, γιατί αυτά σας αξίζουν. Όσο για εκείνο το "όπως φαίνετε" τι να πει κανείς; Ούτε 4ης δημοτικού ορθογραφία, τέτοια μαύρα χάλια. Ουστ σγκαρτζοβλαχοτάγαρα!

ΒΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ. Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ 10% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΙ. ΕΣΥ ΉΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Σωτήρη έμαθα ότι η εισαγγελία έδωσε ποιστοποιητικο νομιμοτητας στο φιλοζωικό. Στη προσφυγή λες ότι είναι παράνομος σύλλογος. Έμαθα (την είδα από την Δικηγόρο των φιλοζωων) ότι θα την καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο Λαγος (Δεν υπάρχει ποιο κουτός από αυτόν που γράφει ότι σκέπτεται)

ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.(ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΠΟΥ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η SBS ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜ.

Γιατί δείξεις μόνο αυτό το σημείο της απόφασης της απόρριψης της προσφυγής. Κάπου λέει ότι η 733 απόφαση του ΔΣ αντικατασταθει με με την 402 της οικονομικής επιτροπής,της οποίας σου κοινοποίησε την νομιμότητα . Διευκρινίζει δε ότι έτσι συμφωνήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο. Είσαι εδώ Σωτήρη ;;;;;

αυτοί που απαντούν ζητούν τα αυτονοητα. να μην γράφουμε εάν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. η ουσία είναι ότι μαζεύονται τα σκυλιά. εύχομαι ο κ.παπαδημητριου να αναλώνεται σε γραφειοκρατεία ,ο Λαγός με τους φιλοζωους να βρουν μια λύση για τα σκυλιά ,έστω και σε βάθος χρόνου. Καλή σας επειτυχια

17:32 Εσύ τώρα ρε λιγδοτάμπαρο υπογράφεις ως ¨δικηγόρος" και δεν ξέρεις ούτε τ' όνομά σου να γράφεις;

Η ευθύνη ειναι αποκλείστηκα δική σου κύριε Παπαδημητρίου μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο την παράταξη σου τώρα.

500€×200σκυλια=100.000€ το είπε η παράταξη ΤΖΙΟΥΜΗ στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό είναι το έννομο συμφέρον του Σωτήρη,για αυτό η προσφυγη

να μας πείτε και την αλήθεια για την διόγκωση του προβλήματος των αδέσποτων ,ποιοί δεν έκαναν τιποτα ενώ όφειλαν ,ποιοί πολεμούσαν αυτούς που έκαναν ό,τι έκαναν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι και ποιούς εξυπηρετείτε όταν ακόμα και σε αυτή την δράση προσπαθείτε να βάλετε εμπόδια,δεν καταλάβατε ότι το κουτόχορο δεν το μασάμε πιά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.