Συνάντηση Τζιούμη και δημάρχου Τρικκαίων στην Τρίπολη (pics)

Συνάντηση Τζιούμη και δημάρχου Τρικκαίων στην Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 18, 2019 - 08:42
8 σχόλια

Με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου συανντήθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης την Κυριακή στην Τρίπολη. Ο κ. Τζιούμης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντηση και το καφεδάκι που είχαν στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ανα΄ρτηση, οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα ψηφιακής ανάπτυξης, έναν τομέα στον οποίων η πόλη των Τρικάλων έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σημερινή (σ.σ. Κυριακή) συνάντηση στην Τρίπολη με τον φίλο δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Συζήτηση για να δούμε πως μπορούν οι δήμοι μας να συνεργασθούν, κυρίως στον τομέα της ψηφιακής ανάπτυξης, όπου τα Τρίκαλα είναι από τους πρωτοπόρους δήμους της χώρας μας.

 


8 Σχόλια

9:30 Ουστ ρε, ρουφάτε το αβγουλάκι σας τώρα, που θα βγείτε να μιλήσετε κιόλας. Δεν φτάνει που αρχίζει να κινείται κάτι στην πόλη μετά από 5 χρόνια μιζέριας και μαυρίλας, θα σχολιάσετε κιόλας σκ@τόβλαχοι. Είχατε μάθει όμως στην απραξία και το ξύσιμο και σας κακοφαίνεται τώρα που κάποιος προσπαθεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Για το καλό του δήμου σου και το δικό σου τις κάνει τις συναντήσεις ρε μπάζο, όχι για την ψυχή της μάνας του!

@10:21 εσύ αγαπούλα, για το καλό του δήμου και της νέας δημοτικής αρχής, σταμάτα τα βρισίδια. Μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα με κόσμιο τρόπο, χωρίς προσβολές και μπινελίκια

20:00 "Για το καλό του δήμου και της νέας δημοτικής αρχής"; Με ξέρεις ή σου είπε κανένας εσένα "αγαπούλα" ότι έχω σχέση με το δήμο ή τη δημοτική αρχή; Αυτό που μερικοί τη βρίσκετε να πιστεύετε ότι όποιος τα χώνει στους κάθε λογής κάφρους είναι θιασώτης και οπαδός της εκάστοτε δημοτικής αρχής, επειδή έτσι σας βολεύει, πραγματικά με ξεπερνάει. Έλιωσε η καραμελίτσα. Γλύψτε άλλη. Σας δίνω τροφή για σκέψη. Να δούμε τι άλλο θα μηχανευτείτε τώρα. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πού μπορεί να φτάσει η απύθμενη βλακεία σας..

20:24, ναι αγαπούλα, εγώ σε ξέρω, και πολύ καλά μάλιστα... το πρόβλημα είναι ότι δεν με ξέρεις εσύ, κι ούτε περνάει από το μυαλουδάκι σου το πανέξυπνο ποιος είμαι

01:21 Γράψε σαν άνθρωπος και όχι με κεφαλαία, πίθηκα. Σχολείο δεν έβγαλες ή σου είναι δύσκολο να τονίζεις τις λεξούλες;

14:18 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ. ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.