Μια αγκαλιά και «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ» δυνατά (vid)

Μια αγκαλιά και «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ» δυνατά (vid)

Νοέμβριος 17, 2019 - 16:04
9 σχόλια

Στο γνωστό σημείο, για τον ίδιο λόγω για την συνήθεια που αποτελεί λατρεία, για την αποθέωση των ποδοσφαιριστών, γιατί ο Παναρκαδικός είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου με ένα μαγικό τρόπο κάνει ομάδα και κερκίδα ένα.

Το τριφύλλι πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη με γκολ στο 94ο λεπτό στην τελευταία φάση του αγώνα μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό με 2-1 με σκόρερ τους Γκαντιάγκα και Γιουκούδη.

Το τέλος της συναρπαστικής αυτής αναμέτρησης βρήκε τους φιλάθλους στην πόρτα του γηπέδου να περιμένουν τους θριαμβευτές για να τους αγκαλιάσουν και όλοι μαζί να φωνάξουν δυνατά τρεις φορές ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr 1,2,3 Παναρκαδικός


9 Σχόλια

@17:33 Ουστ ρε βλάχο, στρούγκα γρήγορα πήζει η μουτζήθρα

περιμενετε με τετοιο επιπεδο να παει μπροστα ο αθλητισμος αλλα και η πολη αυτη?Αντι να χαιρεστε που μια τοπικη ομαδα νικησε ,βγαζετε τετοιο μισος που ειναι απαραδεκτο.Λυπαμαι για το επιπεδο ορισμενων "φιλαθλων".

Αυτοί που δεν χαίρονται με τη νίκη του Παναρκαδικού είναι ανεγκεφαλοι της Ραχούλας.Ευτυχως λίγοι.

@20:48 Στειλε δελτιο ταυτοτητας να δω τοπο γεννησης να γελασουν και τα τσιμεντα ρε διαστημοβλαχε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.