Ξεσήκωσαν την Τρίπολη οι Κρητικοί φοιτητές με μουσική και χορό (vid)

Ξεσήκωσαν την Τρίπολη οι Κρητικοί φοιτητές με μουσική και χορό (vid)

Νοέμβριος 16, 2019 - 08:45
6 σχόλια

Την Παρασκευή το βράδυ οι Κρητικοί φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη μας πήραν τα όργανα και ρακή και βγήκαν στους δρόμους της Τρίπολης για να τραγουδήσουν τραγούδια του τόπου τους και για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, εν όψει και του αποψινού γλεντιού που διοργανώνουν.

Οι φοιτητές έκαναν ένα πέρασμα στην πόλη,και έστησαν χορό, στον οποίον συμμετείχαν και ντόπιοι.

Το βίντεο, της Έφης Σταυροπούλου από τον λογαριασμό της στο Facebook.

 


6 Σχόλια

Έτσι μπράβο, μπας και βγουν από τις καφετέριες και ξυπνήσουν οι τσιγαρόβιοι και οι φραπεδόβιοι. Ζητάμε πολλά όμως..

Καλά έκαναν τα παιδιά και να το κάνουν πάλι... Άμα περιμένουμε από τους ντόπιους να κάνουν κάτι παρόμοιο θα περιμένουμε για πολύ ακόμη! Η πόλη για να ζωντανέψει χρειάζεται άτομα χωρίς κόμπλεξ και χωρίς μιζέρια... Θέλει άτομα με χαρά στο πρόσωπο τους!

Με πιο δικαίωμα έρχεται ο κάθε ξένος φιλοξενούμενος στην πόλη μας και την ξεσηκώνει; Ποιόν ρώτησε; η αστυνομία τι έκανε ; Εμείς θέλουμε την ηρεμία μας, τη μιζέρια μας, θέλουμε τα σαξόραλλά μας, άκου εκεί κάνει οτι θέλει ο κάθε ξένος. Δε θέλουμε να γελάει κανείς τι δεν καταλαβαίνετε; Και τίνους ήταν τα παιδιά ; Οι γονείς τους τι δουλειά κάνουν ; Που μένουν ;

13.41@ καλα τα λες!!Μιζερια μιζερια ,και κανιβαλισμος ειναι τα στοιχεια αυτης της ομορφης πολης με τους πιο πολλους να βυθιζονται καθημερινα στην μιζερια και στο πως θα κουτσομπολεψουν τον διπλανο,να για καλυψουν τα δικα τους χαλια κατω απο το χαλι.Δεν γελαμε δεν γλενταμε,απλα κατακρινουμε οτι μπορει να φερει χαρα και χαμογελο.Οχι ολοι αλλα αρκετοι ειναι αυτοι που θελουν να μεινουν 100 χρονια πισω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.