Καμπόσος: Για μένα δεν υπάρχουν «καρέκλες»

Καμπόσος: Για μένα δεν υπάρχουν «καρέκλες»

Νοέμβριος 15, 2019 - 10:28
3 σχόλια

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε την Πελοπόννησος EXPO, τη μεγάλη παμπελοποννησιαή έκθεση που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Ο κ. Καμπόσος μίλησε στο Arcadia Portal για την έκθεση, κάλεσε τον κόσμο να την επισκεφθεί και, απαντώντας σε ερώτησή μας, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια ως πολιτικού.

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών δήλωσε «κατάπληκτος» με τη διοργάνωση της έκθεσης και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που «έχουν δώσει τη ζωή τους για να επιτύχει αυτός ο θεσμός». Μάλιστα, αναφερόμενος στη δική του εμπειρία ως εκθέτη παλαιότερα, όταν συμμετείχε σε πολλές ανάλογες διοργανώσεις στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό ως κατασκευαστής μηχανημάτων, ο κ. Καμπόσος επεσήμανε ότι η έκθεση είναι άρτια και ότι είναι φορέας ελπίδας. Ακόμη, κάλεσε τους επιχειρηματίες αλλά και τους πολίτες να την επισκεφθούν και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε, έδωσε την ψυχή του για να διοργανωθεί αυτή η σύγχρονη έκθεση.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος προσωπικά «στοχεύει κάπου αλλού» ως πολιτικός, ο κ. Καμπόσος απάντησε:

«Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Δήμος Άργους - Μυκηνών, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Δεν υπάρχουν για μένα κερέκλες. Για μένα υπάρχει δουλειά για τον τόπο μου. Τώρα, αν τελειώσουν όλες οι δουλειές, που δεν τελειώνουν ποτέ, θα πάω σπίτι μου ή, αν με καλέσει η πατρίδα, θα πάω όπου με καλέσει για να την υπηρετήσω».


3 Σχόλια

Όντως. Για σένα δεν υπάρχουν καρέκλες. Μόνο άλογα και σαμάρια να τα καβαλάς, ως "βέρος" μακεδονομάχος που είσαι. Άντε και καμια κάμερα στημένη στο γραφείο σου να της λες το πόνο σου και τις ιστορίες σου από τους ατέρμονες μακεδονικούς αγώνες στους οποίους έχεις συμμετάσχει

Όχι άλογα και σαμάρια, καλάμια θέλει γιατί από το πολύ καβαλημα τα σπάει........όπου γάμος και χαρά η βασιλω πρώτη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.