Τζιούμης: Η Πελοπόννησος EXPO, βήμα ανάπτυξης του τόπου μας

Τζιούμης: Η Πελοπόννησος EXPO, βήμα ανάπτυξης του τόπου μας

Νοέμβριος 14, 2019 - 08:40
6 σχόλια

Κάθε λόγο να είναι υπερήφανος είχε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Ανεβαίνοντας στο βήμα για έναν σύντομο χαιρετισμό, ο κ. Τζιούμης είπε ότι είναι «από τις καλές εμπειρίες ενός δημάρχου να βρίσκεται σε αυτό».

«Η έκθεση των επιχειρήσεων είναι ένας θεσμός που έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα στην επιχειρηματική και οικονομική ζωή της περιοχής μας. Ο Δήμος Τρίπολης με την παρούσα έκθεση, αποτελεί συνέχεια μιας προσπάθειας για την προβολή του Δήμου μας και της Πελοποννήσου. Ως δήμαρχος έχω υποχρέωση και δικαίωμα να νοιάζομαι πρωτίστως για τον τόπο μου», είπε και εξακολούθησε λέγοντας:

«Η Τρίπολη βρίσκεται στην καρδιά του Μοριά. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρέχει, μπορούν να φέρουν οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη, τουριστική ανέλιξη.»

Ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στα προϊόντα του Δήμου, τα οποία πρέπει να τα γνωρίσουν περισσότεροι, όπως είπε.

Τέλος, αφού παρατήρησε ότι σήμερα «τα πάντα είναι διαφήμιση», και κάνοντας μια αποτίμηση και της έκθεσης Philoxenia 2019 στην οποία η Τρίπολη συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, ανακοίνωσε ότι η Τρίπολη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και λόγο για τους εορτασμούς το 2021.

«Περιμένουμε συνεργασία με την Επιτροπή 2021, που δεν μπορεί να αγνοήσει ή να υποτιμήσει τη συμβολή της Τριπολιτσάς», είπε χαρακτηριστικά.


6 Σχόλια

εκει στο βιντεοπροβολεα ξεχασες να δείξεις και τα αδέσποτα που εχουμε και πόσο ωραία περνάμε ολοι μαζί

σε 24 ωρες ελεγες θα λυσεις το προβλημα με τα αδεσποτα. Ουτε σε 24 χρονια δεν θα το λύσεις. Δε πειράζει ομως, ο Παυλής γι'αυτό το λογο δεν ξαναβγήκε....

17:07 Αν ήθελε να δείξει κοπρίτες στο βιντεοπροβολέα, θα σε καλούσε να αυτοπαρουσιαστείς. Τα αδέσποτα βλαχάκο δεν τα έφερε ο Τζιούμης αλλά οι σμυρνιωτοπαυλήδες με το κοπάδι τους. Κυρίως ο δεύτερος πουθενάς με τους αγράμματους που μας είχαν φορτωθεί 5 χρόνια..

Τους οποίους - αγράμματους όπως διατείνεσαι ως σφόδρα "γραμμιζούμενος" - μας φόρτωσε ο Τζιούμης με τη στήριξή του το 2014. Αλλά με τα αστέρια και τη νοοτροπία που κουβαλάει ο Τζιούμης σε λίγο ο Παυλής θα φαντάζει Superδήμαρχος!!!

11:08 Δεν στους είχε φορτώσει ο Τζιούμης τους αγράμματους του Παυλή, βλαχάκο και κοπρίτη (αφού απάντησες αποδέχεσαι τους χαρακτηρισμούς), αλλά ο Γιάγκος ο μπανάνας και οι δικοί του, που ούτε καν είχαν ασχοληθεί να τρέξουν για να μαζέψουν ψήφους στο β' γύρο, για να μην υπολογίσουμε ότι οι μισοί από τους προέδρους των χωριών πήγαν με τον Παυλή γιατί είχαν τσακωθεί με το Γιάγκο το μπανάνα. Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι οι ψηφοφόροι του Τζιούμη το 2011 πήγαν όλοι και ψήφισαν Παυλή, επειδή τους το είπε ο Τζιούμης; Ότι έγινε και τώρα δηλαδή, με τον Τσιαμούλο, ε; Στόκε (υπογραφή: ο "γραμμιζούμενος")

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.