Save a Greek Stray: 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της Τρίπολης

Save a Greek Stray: 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της Τρίπολης

Νοέμβριος 13, 2019 - 08:59
31 σχόλια

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι 23-24 Νοεμβρίου οι εθελοντές και κτηνίατροι της Save a Greek Stray , σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τριπόλεως, θα πραγματοποιήσουν αφιλοκερδώς 200 στειρώσεις στα αδέσποτα της πόλης μας.

Όσοι έχετε κάποιο αδέσποτο που θέλει στείρωση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να πραγματοποιηθεί η στείρωση . Επιπλέον όσοι έχετε να μας υποδείξετε περιοχές που υπάρχουν σκυλάκια αστείρωτα επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Η στειρώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων σταθείτε στο πλάι μας και βοηθήστε μας σε αυτή την προσπάθεια .

Τηλ. Επικοινωνίας 6906734299 6932839363

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

31 Σχόλια

Κατά της συγκεκριμένης δράσης έκανε προσφυγή ο Σωτήρης Παπαδημητρίου κατ' εντολή του Παυλή. Ο κόσμος τούς έστειλε στον αγύριστο. Ας το καταλάβουν και να αφήσουν την πόλη να πάει μπροστά.

Χαχαχα. Δε βλέπεις τι ταχύτητα έχει αναπτύξει η πόλη; άλλο ένα χειμώνα με λακκούβες η πόλη μας

ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΚΆΝΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ, ΠΟΙΑ ΖΏΑ ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ; ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ Ή ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ;

@12:04 Έλα βρε συ! Σου θίξαμε τους πουθενάδες της προηγούμενης (και στον αγύριστο) δημοτικής αρχής;

@12:03 αντέξαμε 5 χρόνια στην ανυπαρξία δεν θα ανέξουμε άλλον έναν νομίζεις; @12:17 του Άστρους είναι σκυλιά που έχουν μεταφερθεί από την Τρίπολη και πέριξ οπότε όποια και να στειρωθούν ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. Κι επειδή σε κόπτει τόσο πολύ, μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την ανακοίνωση; ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΕΙ ΡΕ! Ο άλλοτε λαλίστατος κ. Παπαδημητρίου με δηλώσεις και αναρτήσεις που είναι; Γιατί δεν βρήκε το θάρρος της επιλογής του να μιλήσει για την προσφυγή του στους πολίτες της πόλης; Σωτηράκη, μας χαρίζανε τον γάϊδαρο και τον κοιτούσαμε στα δόντια. Και σε είχα και σε υπόληψη!

@12:17 μπορείς αν θες να συμμετάσχεις στην περισυλλογή και να δεις ποια θα στειρωθούν. Αλλά προτιμάς το πληκτρολόγιο και τις εντολές των ανύπαρκτων.

Για ποιον λογο ο Σωτηρης εκανε προσφυγη; Δεν θελει να στειρωθουν τα αδεσποτα ζωα; Την παλευει ρε;;;;;;

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΎΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Θα ήθελα να ξέρω την προσφυγή του Παπαδημητρίου την έχουν υπογράψει ολα τα μέλη της παράταξης Παυλή η μόνος του ο Σωτηράκης; Καλό ειναι να ξέρουμε ποιος η ποιοι δημιουργούν προβλήματα συνέχεια στο Δήμο Τρίπολης και μας το έπαιζαν πως ειναι καλά παιδιά.

Ποιες είναι οι παρανομίες Σωτηράκη; Ότι θέλουν να λύσουν το πρόβλημα χωρίς ούτε ένα ευρώ; Κρίμα που σε ψήφισα ρε φίλε.

14.41 θα τον ακούσετε το Σωτηρακη και την παράταξη Παυλη. Κάνε τε λίγη υπομονή. Άλλωστε τα έργα αυτών υλοποιητε. Όταν αρχίσουμε να ακούμε κάτι από τους νέους, θα τα βρούμε όλα.

@17:36 Το έργο του Παυλή και της παράταξής του για τα αδέσποτα το είδαμε. 100.000 ευρώ το χρόνο από τα χρήματά μας για "στειρώσεις" και τον μπόγια. Αυτό υλοποιείται τώρα; Αυτό καταλαβαίνεις εσύ;

14:41 Από πότε τα αδέσποτα του Άστρους είναι της Τρίπολης; Θα γίνουν βέβαια της Τρίπολης όταν θα τα φέρετε εδω για να τα στειρώσετε δωρεάν και ας ανήκουν σε άλλο Δήμο. Πάτε να εκμεταλευτείτε το πρόγραμμα και γι αυτό κόπτεστε για να ξεφορτωθείτε τα σκυλιά απο το Άστρος. Γι αυτό ο Σωτήρης έκανε την προσφυγή γιατί οι παρανομίες σας βγάζουν μάτια και σας έχουμε μάθει τώρα.

17:36 Από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεται ποιοι αγράμματοι είχαν βγάλει δήμαρχο τον Παυλή και μας είχε κάτσει 5 χρόνια στο σβέρκο, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ - ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ- ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!!

@20.22 από τη στιγμή που το καταφύγιο της Τρίπολης δεν χωρούσε άλλα, ο σύλλογος τα πήγε σε χώρο που διατηρεί στο Άστρος. Α ναι το ξέχασα... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ παρόλα τα ζεστά ευρουλάκια που έπαιρνε γι' αυτό το λόγο. Ρε, ξυπνάτε από τον λήθαργο που κοιμάστε 4-5 χρόνια τώρα και τρώτε σανό, άιντε πια

Η προηγούμενη αρχή Σωτηράκι δεν μπορούσε να κάνει τέτοιες δράσεις τέσσερα χρόνια?

@22:09 Σε ποιούς τα πουλάτε τα παπατζηλίκια αυτά που πήρε 200 αδέσποτα της Τρίπολης ο φιλοζωικός και τα πήγε στο Άστρος. **

Για πες μας ρε Σωτηράκη για ποιο λόγο κατέθεσες προσφυγή κατα της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου;

@02.25 μάθε να διαβάζεις πρώτα, δεν είπα αυτό αλλά τέλος πάντων, κουράστηκα, είστε για λύπηση

@22:09 ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Δικαιώθηκε ο Σωτήρης και την Τετάρτη ανακαλούν την απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο. Σας ξεσκέπασε ότι είσαστε παράνομοι και πέσατε να τον φάτε.

ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

@19:37 ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 31 ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΠΑΙΔΙΑ ...ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ

Τελικά ο φιλοζωικός δεν ειναι ο καθ ύλην αρμόδιος για την διαχείριση των σκυλιών διότι δεν ειναι νόμιμος έτσι δεν ειναι Λαγέ απλά βιαστηκες και σε ξεβράκωσε ο Σωτηράκης.

Εσύ που γράφεις με κεφαλαία (ξέρεις εσύ ποιος) κόψτο γιατί γνωρίζουμε ποιος είσαι και αν το συνεχίσεις θα δεις το ονοματάκι σου δημόσια και θα γίνεις ρόμπα. Έχεις που έχεις γίνει ήδη, θα γίνεις ακόμα χειρότερα. Ακόμα και να αλλάξεις τρόπο γραφής, πάλι καταλαβαίνεσαι ποιος είσαι μπάζο. Γιατί εκτός από βλάκας είσαι και μπάζο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.