Τατούλης

Προχωρά η αποκατάσταση ζημιών στην Κώμη και ο ηλεκτροφωτισμός της ΕΟ Τρίπολης - Πύργου (vid)

Προχωρά η αποκατάσταση ζημιών στην Κώμη και ο ηλεκτροφωτισμός της ΕΟ Τρίπολης - Πύργου (vid)

Νοέμβριος 13, 2019 - 14:30
6 σχόλια

Δύο ακόμα έργα της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη προχωρούν με εγκρίσεις δημοπρασιών από την Οικονομική Επιτροπή αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κ. Γιαννακούρας Βαγγέλης. τ. αντιπεριφερειάρχης και μέλος της επιτροπής.

Για το ένα μάλιστα "την αποκατάσταση ζημιών από καιρικά φαινόμενα στην ΤΚ Κώμη Δ.Τρίπολης" κατηγορηθήκαμε ιδιαίτερα όχι μόνο από την νυν περιφερειακή αρχή αλλά και από την παράταξη Γόντικα, αλλά τελικά εγκρίθηκε το ίδιο ποσό που είχαμε εντάξει και εμείς, οι 124 χιλιάδες ευρώ. Με ιδεοληψίες και πολιτικές αντιπαραθέσεις χάθηκε πολύτιμος χρόνος ενώ θα μπορούσε το έργο να έχει προχωρήσει άμεσα. Η περιφερειακή αρχή αναλώθηκε σε συσκέψεις και φωτογραφίες από επιτόπου αυτοψίες, ενώ θα μπορούσε να έχει προχωρήσει το έργο.

Έστω και τώρα να προχωρήσει το έργο για να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Το άλλο έργο αφορά στον ηλεκτροφωτισμό της ΕΟ Τρίπολης-Πύργου στο Δωδεκάμετρο και στο Σταυροδρόμι.
Με το πρόγραμμα φωτισμού ως περιφερειακή αρχή "φωτίσαμε" την Αρκαδία, που είχε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και μάλιστα στο Δωδεκάμετρο είχαμε πριν κάποια χρόνια ένα δυστύχημα με δύο νεκρούς λόγω ακριβώς του κακού φωτισμού.

Με την εργολαβία που εγκρίθηκε θα τοποθετηθούν και άλλοι στύλοι στο Δωδεκάμετρο ενώ αλλάζουν και τα φώτα μέσα στο Σταυροδρόμι.

Και πάλι χαίρομαι που συνεχίζεται ένα έργο που είχαμε ξεκινήσει και εύχομαι να τοποθετηθούν φώτα και σε άλλες περιοχές.

Δείτε την παρέμβαση μου στην Οικονομική Επιτροπή στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Video: 

Προχωρούν δύο έργα της περιφ. αρχής Τατούλη σε Κώμη και ΕΟ Τρίπολης- Πύργου


6 Σχόλια

Νομίζω πως και μετά από μήνες , πάνω στα δικά σας έργα θα πατάνε Βαγγέλη . Δεν έχουν κανένα σχεδιασμό και κανένα προγραμματισμό δυστυχώς ο Νίκας και η παρέα του .

Ας τα είχατε κάνει 9 χρόνια που ήσασταν επάνω ( που λένε ). Εργάρες στο μεταξύ! Τα φώτα προς Στενό που βάλατε προεκλογικά γιατί ανάβουν τα μισά κύριοι και κυρία;

ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ;;;;

ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ...... ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ .

Βαγγέληηηηηηηηηηηηη χάσατε δεν σας θέλουν άλλο !!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε για κανένα ιατρικό ραντεβού γιατι σε λίγο θα τελειώσουν και τα έτοιμα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.