Δωρεάν τοκετοί για τις άπορες γυναίκες του δήμου Τρίπολη σε ιδιωτικό μαιευτήριο (vid)

Δωρεάν τοκετοί για τις άπορες γυναίκες του δήμου Τρίπολη σε ιδιωτικό μαιευτήριο (vid)

Νοέμβριος 13, 2019 - 14:03
8 σχόλια

Ολοκληρωμένα πακέτα τοκετού για τις άπορες γυναίκες του δήμου Τρίπολης θα προσφερθούν από τον ιδιώτη ιατρό που δραστηριοποιείται στην Τρίπολη κ. Χριστόπουλο Παναγιώτη, μαιευτήρα- γυναικολόγο.

Ο δήμος Τρίπολης για ακόμα μία χρονιά αγκαλιάζει την προσφορά αυτή και μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών θα γίνει η λίστα με τις γυναίκες που πληρούν τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να λάβουν αυτό το χρήσιμο πακέτο δωρεάν εξετάσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, αλλά και τον τοκετό τους σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ευχαρίστησε τον συνάδελφό του ιατρό για αυτή του την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι ο δήμος είναι ανοιχτός σε τέτοιου είδους πρόσφερες από ιατρούς του δήμου.

Θέλουμε να προσφέρουμε και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό το πακέτο για τα γυναίκες του δήμου μας

Ο κ. Χριστόπουλος για δεύτερη χρονιά συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία του αείμνηστου ιατρού Χασιάκου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις γυναίκες που θέλουν να έχουν έναν αξιοπρεπή τοκετό.

Το πακέτο αυτό των εξετάσεων καθώς και της γέννας στην ιδιωτική κλινική φτάνει ακόμα και τα 4.000 ευρώ, είπε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κ. Τζιούμης μεταξύ άλλων μίλησε και για τις κοινωνικές δομές του δήμου, αναφέροντας ότι συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, σημειώνοντας ότι το κοινωνικό φαρμακείο και ιατρείο δεν έχει την απαραίτητη ζήτηση, διότι πλέον όλοι οι ανασφάλιστοι ασθενείς μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Νοσοκομείο.

Υπάρχουν αρκετά χρηματοδοτικά πρόγραμματα που ανοίγουν και ο δήμος θα τρέξει όλες εκείνες τις διαδικασίες έτσι ώστε να ωφεληθούν οι συμπολίτες του δήμου από αυτές

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι το ΚΔΑΠ ΑμεΑ δημοπρατείται και σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις προς την ολοκλήρωση του έργου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δωρεάν τοκετοί για τις άπορες γυναίκες του δήμου Τρίπολη


8 Σχόλια

Να πάνε στο νοσοκομείο όπως όλος ο κόσμος... ειδικά στην πόλη μας, είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοια μαιευτική κλινική.

Δηλαδή κύριε Δήμαρχε, αυτές οι γυναίκες που γεννάνε στο Νοσοκομείο, δεν.έχουν αξιοπρεπή τοκετό;;;

Στα δημόσια νοσοκομεία γεννάνε αποκλειστικά αθίγγανες και βαλκάνιες μετανάστριες χωρίς ασφαλιστική κάλυψη πουωτο επιδιώκουν.

Τώρα να δεις πως θα γεννοβολανε οι Απορες και οι Πρόσφυγες.. Άλλος θα μαμει και άλλος θα πληρωνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.