WYSCOUT 2019: Ο Αστέρας στο σπουδαίο ραντεβού

WYSCOUT 2019: Ο Αστέρας στο σπουδαίο ραντεβού

Νοέμβριος 13, 2019 - 16:02
2 σχόλια

Με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ και φέτος πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο Wyscout Forum 2019 στο Άμστερνταμ.  

Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου και του τεχνικού διευθυντή, κ. Νίκου Γαλανακόπουλου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Wyscout στο Άμστερνταμ, στην έδρα του Άγιαξ "Johan Cruyff Arena". 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένει πιστός στο ραντεβού του με ένα διεθνές Forum, όπως το Wyscout. Η ομάδα μας μεγαλώνει συνεχώς και κερδίζει την διεθνή αναγνώριση σε όλα τα επίπεδα. 

Η παρουσία μας και στο φετινό Wyscout Forum επιβεβαιώνει ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ λειτουργεί σε πολύ υψηλά πρότυπα και παραμένει συμμέτοχος στις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να δώσει την Πέμπτη (14/11) το παρόν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνουν ο ΑΣΤΕΡΑΣ και η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για τον συμπατριώτη μας Πέτρο από την Μεγαλόπολη. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε τον Πέτρο να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να συμπαρασταθούμε ηθικά και οικονομικά στην οικογένειά του. Ας είμαστε όλοι μας εκεί. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

@17:18 Ζωή κι εσύ, δηλαδή. Λειράτη κότα μάλιστα, γιατί άλλοι, αρέσουν δεν αρέσουν, βγαίνουν δημόσια με τα μούτρα τους κι άλλοι σαν και σένα έχουν σκ@τ@ στα μούτρα τους κουκουλοφόρε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.