Περιφέρεια Πελοποννήσου: Φιλοξενία 780 Γερμανών tour operators

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Φιλοξενία 780 Γερμανών tour operators

Νοέμβριος 12, 2019 - 21:24
5 σχόλια

Την προοπτική να φιλοξενηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 780 Γερμανοί τουρ οπερέιτορς συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με εκπροσώπους του συνδέσμου τους, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, από την πλευρά του περιφερειάρχη επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει κατ’ αρχάς καμία αντίρρηση σε τέτοιου είδους συνεργασίες που προωθούν την προβολή της περιοχής, αρκεί ωστόσο η όποια δαπάνη μιας τέτοιας συνεργασίας να είναι εύλογη και να καταμεριστεί, εξ ίσου, μεταξύ της Περιφέρειας, του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ

@09:16 - Ο Μητσοτάκης που είναι 4 μήνες πρωθυπουργός έχει ευθύνη για την περιφέρεια Πελοποννήσου; Είπαμε να στενοχωρηθείτε που έχασε ο Τατούλης αλλά όχι και έτσι. Πάτε για κατάθλιψη. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Πάει, πέρασαν οι εκλογές, έχασε ο άχαστος, βγήκε ο Νίκας, τέλος. Η ζωή συνεχίζεται, τι κόλλημα είναι αυτό;

Παύλο , βγήκε ο Νίκας .. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάσαμε το δικαίωμα να μπορουμε να διατυπώνουμε την άποψή μας γι αυτόν . Λοιπόν. Ο Νίκας και μειωμένων ικανοτητων είναι , και αναχρονιστικός και μπορώ να πω από ανοικός εως παρανοικος .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.