Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ομιλία για το Πολυτεχνείο από τη Ραλλία Χρηστίδου

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ομιλία για το Πολυτεχνείο από τη Ραλλία Χρηστίδου

Νοέμβριος 12, 2019 - 20:01
9 σχόλια

Με αφορμή την Επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών, η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, πραγματοποιεί εκδήλωση – ομιλία – συζήτηση με θέμα:.

<<Η σημασία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και η συμβολή της στις μετέπειτα πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις της χώρας μας>>.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/11/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μμ – 14:00μμ, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αίθουσα 14 (Τμήμα Πληροφορικής) με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ραλλία Χρηστίδου

 


9 Σχόλια

1ον) υπάρχει νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. 2ον) υπάρχει συγγενής παράταξη στο Πανεπιστήμιο που τους καλεί. 3ον) υπάρχει άδεια του Πανεπιστημίου για κομματική εκδήλωση. 4ον) υπάρχει επαρκής αίθουσα να χωρέσουν. 5ον) υπάρχει κάτι από τα προηγούμενα;

Το άσυλο δεν καταργείται ποτέ γιατί είναι κατάκτηση του Ελληνικού Λαού, ούτε η χούντα δεν μπόρεσε να το κάνει, αυτό που καταργείτε σήμερα είναι το άσυλο της ανομίας και της παραβατικότητας των ψευτοαριστερών που νομίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν συνθήκες χάους για να πέσει το σύστημα. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο.

1ον)Υπάρχει ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ,2ον)Υπάρχει συγγενής παράταξη στο πανεπιστήμιο,3ον)Έχει δοθεί άδεια του Πανεπιστημίου για την εκδήλωση,4ον)Υπάρχει επαρκής αίθουσα και 5ον)Αν έχετε κάποια άλλη αμφιβολία ή ερώτηση να παραστείτε στην εκδήλωση να σας λυθεί.

Ομιλία με τίτλο " Ο εγκλεισμός στο Πολυτεχνείο και οι ομοιότητές του με το Fame Story". Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο με θέμα "Από τον αγώνα στην κονόμα"

@08:58 - Μην αμελήσετε με το πέρας της εκδήλωσης να στείλετε νέο δελτίο τύπου με φωτογραφίες.

@10:30 & 10:47 Τουλάχιστον αυτή ως πρόσωπο και μέσα από τα τραγούδια της είναι γνωστή στον κόσμο. Εσάς σας ξέρει η μάνα σας; Ή προσπαθείτε να σας μάθει μέσα από μ@λ@κ#$μ€να σχόλια που δείχνουν και το IQ ραδικιού που διαθέτετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.