Σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Νοέμβριος 11, 2019 - 22:00
1 σχόλια

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μέχρι τώρα πορεία του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι της πιο πάνω ημέρας, θα μετάσχει το σύνολο των περιφερειαρχών της χώρας, όπως επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος.

Επίσης θα μετάσχουν, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είμαστε σε πόλεμο με το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα. Το λέει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ο αρχηγός του το ξέρει; Για τον observer ξέρει ότι αποκαλεί τους λαθρομετανάστες ΒΡΩΜΙΑ; Χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.