Τα γκολ του αγώνα Τεγέα - Ερμής Μελιγούς 1-4 (vid)

Τα γκολ του αγώνα Τεγέα - Ερμής Μελιγούς 1-4 (vid)

Νοέμβριος 10, 2019 - 18:15
7 σχόλια

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με όλα τα συστατικά ενός ντέρμπι η Τεγέα κοίταξε στα μάτια τον Ερμή, προηγήθηκε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μελιγούς έκανε την ανατροπή φεύγοντας με ένα σπουδαίο διπλό με 1-4 από την Τρίπολη.

Ο Ερμής μπήκε πιο απειλητικά στο παιχνίδι με την Τεγέα πάντως στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να έχει δοκάρι στο 38' με τον Τσιώρο και στο 43' με 'ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Νέζου να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο Ερμής στο 62' κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους με τον Σταθουλόπουλο στην εκτέλεση να κάνει το 1-1.  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σινάνη χάνει μοναδική ευκαιρία μέσα από την μικρή περιοχή για να ακολουθήσει αμέσως μετά το γκολ του Λάγκα με αρκετή δόση τύχης αφού στην προσπάθεια του ο Γκίτζιας να διώξει την μπάλα αυτή κόντραρε στο πόδι του μέσου του Ερμή και κρέμασε τον Παλούκο για το 1-2.

Στο 74' ο Μπάρλας με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μελιγούς με τον Παναγιώτη Ράλιο να κάνει με κοντινή προβολή το τελικό 1-4 στο 80ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι της Τεγέας με τον Ερμή Μελιγούς και την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην αθλητική διαδυκτιακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλες τις φάσεις και το ρεπορτάζ από το συναρπαστικό αυτό αγώνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα γκολ του αγώνα Τεγέα - Ερμής Μελιγούς 1-4


7 Σχόλια

Το σκατο είχε φτάσει μέχρι τις κερκίδες μέχρι να σας δώσει το πέναλτι ο λιθοβουνιωτης.αξια ανεκτίμητη...

Καλά κατάλαβα ότι μιλώ σε παιδί του δημοτικού. Τράβα για υπνο τώρα. Καληνύχτα μικρε.

Αξία ανεκτίμητη να φέρνεις ισοπαλία στην έδρα σου με το κορακοβουνι.πιες ξύδι τώρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.