Φιάσκο το «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά - Παρών και ο Γραμματέας Σύρων Ελλάδας (vid)

Φιάσκο το «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά - Παρών και ο Γραμματέας Σύρων Ελλάδας (vid)

Νοέμβριος 11, 2019 - 12:15
8 σχόλια

Πολύς λόγος έγινε για το εθνικιστικό - ρατσιστικό ψήσιμο χοίρου στα Διαβατά, απέναντι από το προσφυγικό καμπ, το οποίο πάντως δεν συγκέντρωσε κόσμο. Βέβαια, το «παρών» έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά και ο Γραμματέας Σύρων Ελλάδας Ανουάρ αλ Μπάκρι, ο οποίος και σουβλάκι έφαγε, και μπίρα ήπιε και επιτέθηκε εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλη για τις δηλώσεις του στη Βουλή, λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρονται οι πρόσφυγες για το πού και πότε καταναλώνεται χοιρινό κρέας και αλκοόλ, αλλά για τα μεγάλα εγκλήματα που γίνονται στις πατρίδες τους και στα hot spot, όπως της Μόριας. Μάλιστα, ο κ. Μπάκρι επιτέθηκε και εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης για την πολιτική που εφάρμοσε στο μεταναστευτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανουάρ αλ Μπάκρι, δικηγόρος με ειδίκευση στο Διεθνές και Προσφυγικό Δίκαιο, είχε ταχθεί κατά της ονομασίας των Σκοπίων ως Νότιας Μακεδονίας, ενώ είχε κατεβεί βουλευτής με τον Βασίλη Λεβέντη, δηλώνοντας ότι σε περίπτωση εκλογής του, θα διέθετε όλες τις απολαβές του για τους άστεγους πολίτες του Δυτικού Τομέα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ανουάρ Μπάκρι Γ. Γ. Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος


8 Σχόλια

Η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα. Ε αφού είναι καραδεξιός ο Σύρος, τι περιμέναμε; Κάνει κινήσεις για να φαίνεται αρεστός στους ομοϊδεάτες του δεξιούς.

Μου αρέσει που σε χάλασε λαθρολάγνε 13:29. Ασφαλώς δεν το περίμενες. Γουστάρω τάπα!

13:29 Πηγαινε για εθελοντής στους ταχα πρόσφυγες εκεί θα καταλάβεις παρά πολλά πράγματα !

@14:58 Μόνο που δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις. Ο Σύρος είναι υπέρ των προσφύγων αλλά ως γνήσιος δεξιός πήγε εκεί και έκραζε το ΣΥΡΙΖΑ.

@18:51 ο κύριος είναι όμως και κατά των λαθρολάγνων $ΥRΙΖΑΙΩN όπως εσύ και επίσης είναι νομίμως ευρισκόμενος στη χώρα μας και όχι παρανόμως όπως οι λαθρομετανάστες. Οπότε αγαπούμε τη νομιμότητα της παρουσίας του και θα τον ακούσουμε τι έχει πεί.

@21:02 ήταν εξαρχής νόμίμως στην Ελλάδα; ή πήρε την ιδιότητα του πρόσφυγα αφότου ήρθε με παρόμοιο τρόπο όπως οι "λαθρομετανάστες" που λες; Τέλος, η γνώμη του έχει μικρότερη σημασία. Ο ντόρος έγινε γιατί η κίνηση είναι σχεδιασμένη να προσβάλλει τους πρόσφυγες στο στοιχείο της θρησκείας τους (μουσουλμάνοι). Ο κύριος αυτός δεν είναι μουσουλμάνος αφού καταναλώνει τόσο χοιρινό όσο και αλκοόλ. Δικαίωμα του να το κάνει, απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως θα ένιωθαν οι άλλοι.

Δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος βουλευτής σημαίνει νομίμως ευρισκόμενος στην χώρα και πολιτογραφημένος. Μία διαδικασία που αν κρίνουμε από την ηλικία του έγινε σε άλλες εποχές που ήταν αυστηρή και χρονοβόρα. Δεν γνωρίζεις πως το πέτυχε αυτό. Μπορεί με σπουδές και γάμο, με βύσμα, με οποιοδήποτε τρόπο που δεν γνωρίζουμε. Οπότε πριν μιλήσεις να υπολογίζεις τι θα πείς άσχετε 10:17. Όπως για παράδειγμα ότι προεξοφλείς το θρήσκευμα του. Που ξέρεις σε τι πιστεύει; Ή μήπως είσαι αστυνομία της σαρίας και τον κατηγορείς για αμαρτία; Πολύ αέρα σας έδωσε ο $ΥΡΙΖΑ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.