Πήρε το ντέρμπι ο Πανθυρεατικός, διπλό στην Τρίπολη το Κορακοβούνι

Πήρε το ντέρμπι ο Πανθυρεατικός, διπλό στην Τρίπολη το Κορακοβούνι

Νοέμβριος 09, 2019 - 17:04
5 σχόλια

Με ένα γκολ του Βασίλη Δριμούρα ο Πανθυρεατικός πήρε το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης. Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου (9/11) το Κορακοβούνι έφυγε με το διπλό την Τρίπολη και το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Α' Αρκαδίας (6η αγωνιστική)

Σάββατο (9/11, 15.00)

ΠΑΟΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι 1-3

Πανθυρεατικός – Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Κυριακή (10/11, 15:00)

Τεγέα - Ερμής Μελιγούς

Ορχομενός Λεβιδίου – Λεωνίδιο

Ολυμπιακός Λεωνιδίου - Δημητσάνα

Απόλλων Τυρού – Μαντινειακός

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Απαραδεκτος ο εποπτης που ,<ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ.> οταν το σκορ ηταν 1-1 την μπουνια που δεχετε στο προσωπο ο παικτης του Παοκ εκτος φασης ,ντροπη!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΚΩ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΤΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ Β ΤΟΠΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΕΡΩ ΕΣΥ.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ........ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΤΑΝ Η ΔΗΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΣ???????????

φετοσ η διαιτησια κατα γενικη ομολογια των περισσοτερων φιλαθλων που εχουν δει αγωνεσ του Παοκ ειναι απαπαδεκτη.Σε ολους σχεδον τους αγωνες εχουν δωσει γελια πεναλτ ,φαουλ κτλ στους αντιπαλους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.