Τρίπολη: Η δέσμευση Νίκα στην Παναγιωταρέα για το ασανσέρ (vid)

Τρίπολη: Η δέσμευση Νίκα στην Παναγιωταρέα για το ασανσέρ (vid)

Νοέμβριος 08, 2019 - 13:15
9 σχόλια

Τη δέσμευσή του ότι πολύ γρήγορα θα έχει κατασκευαστεί ασανσέρ στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, θέμα για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, επανέλαβε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη δημοσιογράφο και ειδική σύμβουλο της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, με την ευκαιρία της επίσκεψης της κυρίας υπουργού και του επιτελείου της στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Χαρακτηριστικά, η κυρία Παναγιωταρέα, εισερχόμενη στους χώρους της Περιφέρειας, είπε στον περιφερειάρχη: «Κάτι πρέπει να κάνετε», και ο κ. Νίκας απάντησε: «Σε είκοσι ημέρες θα έχουμε ασανσέρ στο κτίριο. Δεν επιτρέπεται δημόσιο κτίριο και μάλιστα η έδρα της Περιφέρειας να μην έχει πρόσβαση για μεγάλους σαν κι εμάς ανθρώπους», επαναλαμβάνοντας τη δέχμευσή του και την απόφαση που έχει λάβει.

Η αλήθεια είναι ότι πριν από την κυρία Παναγιωταρέα, το ζήτημα της έλλειψης ασανσέρ στο κτίριο της Περιφέρειας είχε τεθεί και από ξένη αντιπρωσωπεία. Ο κ. Νίκας είχε πει χαρακτηριστικά σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου: «Δεν μπορούν να ανεβούν στο γραφείο του περιφερειάρχη άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένοι άνθρωποι και ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Υπάρχουν ζητήματα πάρα πολύ σοβαρά με τη λειτουργία του συγκεκριμένου κτιρίου, και δεν μιλάμε για πολυτέλειες. Ό,τι συνδέεται με ΑμεΑ να κλείσει γρήγορα ως θέμα. Πρέπει να υπάρξει αναβάθμιση και τήρηση των όσων λέει ο Νόμος».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η δέσμευση Νίκα στην Παναγιωταρέα για το ασανσέρ


9 Σχόλια

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ........ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ .........

ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ . ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ . ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ . ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ , ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ , ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ , ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ . ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . Ε ! Κ. ΝΙΚΑ ;

Να σας θυμισω οτι απο το 2012 η ευθυνη για την μελετη του ασανσερ ειχε ανατεθει στον εκλεκτο της σημερινης Περιφερειακης Αρχης τον προισταμενο κ. Σμο@διανη ............. Ομωσ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΑ .......

Με Νίκα στείλε και σε εμένα την Παναγιωταρέα. Δεν ανάβουν τα φώτα στο ασανσέρ μου.

Η κ. Παναγιωταρεα συνεχιζει να εργαζεται .........ΚΑΙ στο Ερρικος Ντυναν .......οπως ελεγαν οι κακες γλωσσες το 2016 ;;;;; Με μισθον της ταξεως των 8000 ΕΥΡΩ........; Ετσι παραγεται ο πολιτισμος !

Πολιτικός μηχανικός και 8 χρόνια εκτελεστικός Γραμματέας και δεν μπόρεσε να φτιάξει το ανσασερ του κτιρίου που εργαζόταν και βρισκόταν εκει κάθε μερα! Ο Νίκας, εκπαιδευτικός, "τους έβαλε τα γυαλιά" και σε 4 μήνες θα το έχει έτοιμο! Μπράβο κ. Νίκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ . Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .... ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ . Ο. Κ. ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ;;;;;;

Με προσφατη Νομοθεσια στα Δημοσια Κτιρια μεχρι τελος του χρονου θα πρεπει να υπαρχει αμεση προσβαση ΑΜΕΑ με ασασνσερ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ τρεχουν να προλαβουν . . . . .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.