Τα πρώτα αποτελέσματα από τη συνάντηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη

Τα πρώτα αποτελέσματα από τη συνάντηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη

Νοέμβριος 04, 2019 - 13:10
29 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την ίδρυση νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολης το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο ισόγειο του παλιού Δημαρχείου.

Αν και στην αρχή δεν υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεολαία συγκεντρώθηκε με τη σύσκεψη να διαρκεί έως τις 22:00.

Η ομάδα πρωτοβουλίας ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες της σύσκεψης, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η εκλογή ενός πρόχειρου συντονιστικού και ο προγραμματισμός δράσεων.

Στις 17 Νοεμβρίου αναμένεται να διοργανωθεί μια εκδήλωση με αφορμή της Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι νέοι έθεσαν τις προβληματισμούς τους και θέλησαν να ετοιμάσουν ένα πλάνο δράσεων και ενεργειών, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού έκανε ένα πέρασμα από τη σύσκεψη, συνεχάρη τους νέους για την πρωτοβουλία τους και μίλησε για τα δικά του νεανικά χρόνια, αλλά και για τον δικό του πολιτικό σχεδιασμό.


29 Σχόλια

Ναι, καλά, ικανοποιητική προσέλευση χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους να το επιβεβαιώνουν. Θα ήταν μέχρι και 2000 άτομα στο δημαρχείο. Κρέμονταν μέχρι και έξω από τα μπαλκόνια του διατηρητέου

Τι πρεσβεύετε εσείς Ελληναράδες που σας ενόχλησε η ΝΕΟΛΑΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ ; Ας πάτε να γεμίσετε εσείς το διατηρητέο με 2000 άτομα και με τις σημαίες της ντροπής και να μας εξηγήσετε, επειδή διαβάζουν και νέοι άνθρωποι, ποιοί ήταν οι κατσαπλιάδες , ποιοί ήταν οι ταγματασφαλίτες και ποιοι έδωσαν αγώνα και συνεχίζουν να δίνουν για την ΕΛΛΑΔΑ . Υ.Γ. 1 ( προς ανώνυμος ) : Ο κερατάς καμαρώνει με τα κέρατά του . Υ.Γ. 2 ( προς Dinos 4 ) : Εσείς κ. Ντίνο πότε μάθατε να πλένεστε ;

Επειδή ακριβώς διαβάζουν νέοι άνθρωποι εξήγησε τους για Το Βελουχιώτη και τους ομοίους του που σφάζανε γυναίκες και παιδιά τα καθάρματα. Και πες τους να πάνε και μια βόλτα στο Μελιγαλά να δουνε τη Πηγάδα και τα μνήματα.

Πιείτε κανά μπάφο και μην αγωνίζεστε πολύ για την Ελλάδα, δεν θέλουμε. Καλύτερα μετακομίστε στην Βενεζουέλα ή στην Κορέα.

Ή είσαι όντως ανιστόρητος ή παριστάνεις τον ανιστόρητο , γιατί λες αισχρά ψέματα.. και πάλι δε μας εξήγησες ποιοι ήταν και τι πρέσβευαν οι μεν και οι δε..

@21:29 τον Βελουχιώτη τον εξυμνούν για τον απελευθερωτικό του αγώνα όχι γιατί έκανε αυτά που λες. Γιατί αν είναι έτσι, τότε να μην γιορτάζουμε ούτε τον Κολοκοτρώνη ούτε τους λοιπούς της επανάστασης. Και αυτοί "τα ίδια έκαναν", ειδικά στην άλωση της Τριπολιτσάς.

Την καλύτερη απάντηση έδωσες στα φασιστικά σκυλιά, ανώνυμε 11:14. Άσχετο από κόμματα το σχόλιό μου.

Ρε αναρχοκομμούνι ο Βελουχιώτης αιματοκύλισε τους συμπατριώτες του και προξένησε εμφύλιο. Θράσος που έχεις να τον συγκρίνεις με τον Κολοκοτρώνη που πολέμησε τους Τούρκους. Ρε αμερικανοτσολιάδες τραβάτε να κρυφτείτε στην αμερικανική πρεσβεία που έχετε μούτρα να κυκλοφορείτε προδότες της Μακεδονίας.

Όταν ένα σχόλιο περιέχει τον χαρακτηρισμό "φασιστικά σκυλιά" θεωρείται υβριστικό (κατά των συμπαθών τετράποδων) και δεν δημοσιεύεται.

@17:27 δεν υπάρχει προδοσία. Ήταν κίνηση ματ για να εδραιώσουμε την παρουσία μας στα Βαλκάνια και να σταθεροποιήσουμε την περιοχή σαν ασπίδα απέναντι μας από Τούρκους και Ρώσους. Η αστάθεια της περιοχής και οι συνεχείς διενέξεις μεταξύ των βαλκανικών κρατών μας καθιστούν ευάλωτους σε πιο σκιώδεις παίχτες. Με την συμφωνία δεν χάσαμε απολύτως τίποτα, ίσα-ίσα που κατοχυρώσαμε πάγιες θέσεις μας. (πχ ο Μεγ.Αλέξανδρος και η αρχαία Μακεδονία ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία και όχι στην Βόρεια Μακεδονία).

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν φασίστας σφαγέας των λαών και ο Βελουχιώτης απελευθερωτής της Ελλάδας (καμία σχέση με τον Κολοκοτρώνη). Ουφ!!! Ησύχασα. Για μπάφους μαζευτήκατε στο Δημαρχείο.

@22:42 - Η συμφωνία πάσχει γιατί αναγνωρίζει Μακεδονικό Έθνος και γλώσσα. Η γελοία συμφωνία με τα Σκόπια έγινε προκειμένου να ικανοποιήσει την Γερμανία ο Αλέκσης και να πάρει ως αντάλλαγμα την μη μείωση των συντάξεων. Ήξερε ότι αν μείωνε τις συντάξεις θα πήγαινε στο 20%. Η συμφωνία είναι διάτρητη και αυτό φάνηκε και με το βέτο της Γαλλίας που κινδυνεύουν να τιναχτούν όλα στον αέρα. Αν ο Τσίπρας είχε τις ικανότητες θα μπορούσαν να μην είχαν περιληφθεί τα σημεία με την γλώσσα και την έθνος. Ούτε τις ικανότητες έχει όμως και ούτε την διάθεση είχε. Κομμουνιστικά σύνδρομα. Ας προσέχαμε.

@Κάγκελ. - Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Χρειαζόταν να κατοχυρώσουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ανήκε στον Ελληνικό πολιτισμό; Μήπως είναι επιτυχία μας που έχουμε ακόμα την Ακρόπολη; Όσο τα Σκόπια ήταν εκτός ΝΑΤΟ και είναι εκτός Ε.Ε. οι θέσεις τους ήταν/είναι αδύναμες. Τους βάλαμε στο ΝΑΤΟ με μηδενικά ανταλλάγματα. Ας έμεναν εκτός ΝΑΤΟ και να έλεγαν ότι ήθελαν. Κανείς δεν θα τους έδινε σημασία. Την ιστορία την γράφουν οι ισχυροί. Παραχωρήσαμε ισχύ και δεν πήραμε ΤΙΠΟΤΑ. Ο Τσίπρας δεν είχε, ούτε έχει, ούτε θα αποκτήσει τα κυβικά για να σηκώσει ανάστημα. Δεν το έχει. Αρκετό κακό έκανε.

Φασίστες μια ζωή!Για αυτό η Ελλάδα θα μένει πάντα στο σκοτάδι!Κατάντια ειδικά για τους νέους που γράφουν τέτοια σχόλια και πρεσβεύουν τέτοιες ιδέες!Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του πιστεύω.Ποιος ο πολιτικός πολιτισμός όσων ανοίγουν τον οχετό τους με τα σχόλια αυτά;Από πότε ο αριστερός είναι ο μπαφιάρης και ο κλέφτης;Οι αριστεροί πάντα ήταν άνθρωποι με ανοιχτά μυαλά,φωτισμένα και πολύ περισσότερο ανοιχτή καρδιά στο καθετί διαφορετικό και σεβασμό στα πιστεύω και στις ιδέες όλων των ανθρώπων.Θυμίζετε ανθρώπους σπηλαίων!Ξεπεσμός!

Σιγά τα ωά 9:34 με τους ανοιχτόμυαλους αριστερούς που πιστεύουν στον κόκκινο φασισμό και την "καλή" βία. Τρέχα να αγκαλιάσεις τον δολοφόνο Κουφοντίνα, κλείστε χωρίς πλειοψηφία και καμιά σχολή να χάσουν τα παιδιά το εξάμηνο και άσε τα παραμύθια περί προόδου... η βία είναι βία και δεν έχει διαφορά αν προέρχεται εκ δεξιών ή εξ αριστερών

18:10 Μάλλον εσύ να ελέγξεις τα "νώτα" σου, μήπως σου τον φόρεσαν και δεν το κατάλαβες, αλλά σου άρεσε και συνέχισες να προχωράς αμέριμνος..

@09:00 Δεν παραχώρησε έθνος ούτε γλώσσα. Αυτό που αναγνωρίστηκε ήταν το φυσιολογικό επακόλουθο το ονόματος της χώρας Β.Μακεδονίας. Ο,τι δηληδή οι πολίτες της χώρας αυτής έχουν την τάδε ιθαγένεια-υπηκοόητα, κάτι που είναι διαφορετικό από το έθνος. Αλήθεια οι Κύπριοι, Κυπριακή ιθαγένεια δεν έχουν και όχι Ελληνική; Όσο για την γλώσσα είχε αναγνωριστεί πριν πολλά χρόνια ότι είναι ξεχωριστή (πχ δεν την λες αλβανική) και ότι το όνομα αυτής είναι μακεδονική. Ο Γάλλος χέστηκε παντόκορφα για τα συμφωνηθέντα με την Ελλάδα. Αυτός έδρασε για δικό του συμφέρον και επειδή η συμφωνία μας είναι δήθεν διάτρητη

@09:07 αυτός δεν ήταν ο πόνος μας με τους Σκοπιανούς τόσα χρόνια; Ότι καπηλεύονται την αρχαία μακεδονική ιστορία και την χρησιμοποιούν για δική τους; Νομίζω στην ίδια Ελλάδα ζούμε εκτός αν επιλέγεις να ξεχνάς πράγματα. Ήταν μια διένεξη μεταξύ μας την οποία την λύσαμε υπέρ μας με παραδοχή δική τους ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Μ.Αλέξανδρο και μάλιστα θα έχουν και επιγραφές στα αγάλματα τους που θα παραπέμπουν στην αρχαία ελληνική ιστορία (πράξη αρκετά ταπεινωτική για τους Σκοπιανούς αν το καλοσκεφτείς). Το αντάλλαγμα που πήραμε δεν ήταν από Σκοπιανούς ήταν από την σταθεροποίηση της περιοχής

Ενώ η ΔΑΠ φίλε μου πρεσβεύει τα σωστά παιδιά και μάθηση για τους λίγους και δεν κλείνει τις σχολές!

@11:45 Με το ''βόρεια Μακεδονία'' θα επιδιώξουν την ''απελευθέρωση της Νότιας'' και ενσωμάτωση της με τον εθνικό κορμό. Ποια σταθερότητα κρατάει για πάντα; Πρόδωσε ο $ΥΡΙΖΑ και έδωσε σε αυτούς πάτημα για διεκδικήσεις. Εκπληρώθηκε το όνειρο των προγόνων του των ΕΑΜΟΣΝΟΦΙΤΩΝ

Ξέχασα την ΝΔούλα που πρόδωσε το θέμα της γλώσσας τότε, που εφηύρε την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προδσιορισμό και που σήμερα δεν κρύβει την χαρά της με τις υπεκφυγές περί ονομασίας ΜΑΚΕDONIA στα μακεδονικά προιόντα κλπ.

@13:50 ντάξει αν το έχεις δέσει σχοινί κορδόνι στο μυαλό σου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προδότης και ότι έκανε χίλια μύρια κακά στο σκοπιανό τότε κανένα λογικό επιχείρημα δεν θα σε πείσει. Συνεχώς θα βρίσκεις οδούς για να ερμηνεύεις τα στοιχεία όπως θες και να δημιουργείς συνωμοσίες. Ακούς εκεί έδωσε πάτημα για διεκδικήσεις των Σκοπιανιών. Για τι; Για αυτό που αναγνώρισαν ότι είναι ελληνικό; Ό,τι να ναι λογική.

@11:41 - Παραχώρησε Μακεδονικό Έθνος και Μακεδονική γλώσσα. Στο θέμα της γλώσσας ο ίδιος ο Μπαμπινιώτης σε διαψεύδει. Διάβασε άρθρα του για το θέμα που είναι κάθετος ότι ποτέ δεν αναγνωρίστηκε Μακεδονική γλώσσα. Μην παραποιείς την ιστορία προκειμένου να ξεπλύνεις τις γκάφες του Αλέκση και του κομμουνιστή υπουργού εξωτερικών που την προώθησε. Οι Σκοπιανοί είχαν το αγγούρι για να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Εμείς είχαμε βέτο παντού και τους είχαμε στο χέρι. Μόνο ο Αλέκσης θα μπορούσε να πετύχει τέτοια μπαρούφα συμφωνία. Δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα, ούτε Μακεδονικό Έθνος.

Επειδή ξεφύγαμε. Καμιά φωτογραφία από την συγκέντρωση με την νεολαία του Σύριζα υπάρχει;

Ο ΑλεΞης ηταν ο μονος που χειριστηκε (το μακεδονικο) εξυπνα και ειρηνικα. Μονο αυτος ειχε τα κοτσια να μας δωρησει καλους γειτονες. Μονο ορισμενοι απο εσας σπερνετε διχονοια ακομα. Δεν προδωσε και δεν χαρισε τιποτα. Εξ αλλου εκει πανω ,χρονια τωρα οι ελληνες με τους σκοπιανους πινουν μαζι καφε. Μονο οι φραξιονιστες της ειρηνης καιτης προοδου βλεπουν προδοσιες με το ετσι θελω. Και εξακολουθητε να κανετε κακο στην χωρα μας. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.