Η συγγνώμη του ΚΟΑΤ για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Η συγγνώμη του ΚΟΑΤ για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Νοέμβριος 01, 2019 - 09:29
4 σχόλια

Ο ΚΟΑΤ μετά τη χθεσινή (31-10-2019) ανακοίνωση από το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τα μέλη μας και τους γονείς των παιδιών μας, αφού θεωρώντας ότι το κολυμβητήριο, πραγματικά τώρα το Νοέμβριο άνοιξε τις πύλες του, αυτό διαψεύστηκε.

Μετά τη διασπορά της είδησης, περί ζημιάς στο χώρο των μηχανοστασίων, το ΝΠΔΔ μας ενημέρωσε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης θα λειτουργήσει τη Δευτέρα στις 4-11-2019.

Η Δημοτική Αρχή και το ΝΠΔΔ, δεδομένου ότι θεωρούν το κολυμβητήριο ζωτικό στοιχείο αθλητισμού και οικονομίας στην πόλη, υπεύθυνα να στηρίξουν την ομάδα των εμπλεκομένων στις διοικητικές διαδικασίες και των τεχνικών στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες με υπευθυνότητα απέναντι στους χρήστες αυτής της τεράστιας υποδομής στην ορεινή πόλη της Τρίπολης.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας – Δημότες της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης, του Άστρους, της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής, για την υπομονή τους, δεδομένου ότι το Σωματείο μας, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει υπομονετικά να λειτουργήσει αποτελεσματικά αυτή η γιγαντιαία κλειστή κολυμβητική υποδομή της Τρίπολης και να προσφέρουμε στα μέλη μας, τόσο τη χαρά του νερού, όσο και την προσέλκυση αθλητών στις διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το τέλος του μήνα Νοεμβρίου. 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΛΑΘΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΕΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ – ΛΟΥΤΟΥ


4 Σχόλια

ΜΠΑ ΝΟΙΏΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΚΟΑΤ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ; ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Να ζητήσει συγγνώμη και ο πρώην του ΚΟΑΤ για τις μαλ#### που κάθεται και γράφει μεγάλος άνθρωπος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα πόρταλ. Αλλά ξέχασα. Επί προεδρίας του όλα στο κολυμβητήριο δούλευαν ρολόι και χάλασαν μέσα σε δύο μήνες με τη δημοτική αρχή του Τζιούμη

ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙ...ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ. ΛΕΤΕ;

Τοτέ μόνο για χάντρες και κορδέλες είσαι Τη ζαρτιέρα σου και σαν νυφούλα στο αφεντικό σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.