Καθαρίζεται το ρέμα του Αγίου Νικολάου - Αντιπλημμυρικά μέτρα ανακοίνωσε ο Τζιούμης (pics)

Καθαρίζεται το ρέμα του Αγίου Νικολάου - Αντιπλημμυρικά μέτρα ανακοίνωσε ο Τζιούμης (pics)

Οκτώβριος 22, 2019 - 19:28
14 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος επισκέφθηκε σήμερα το ρέμα του Αγίου Νικολάου όπου γίνονται εργασίες καθαρισμού. Συζήτησε με στελέχη της ΔΕΥΑΤ και με τον ανάδοχο του έργου για την εξέλιξη καθαρισμού του ρέματος καθ’όλο το μήκος του. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που συμβάλει στην αντιπλημμυρική προστασία στης πόλης μας.

Παράλληλα δήλωσε ότι ανατέθηκε μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας για το νότιο τμήμα της πόλης, ώστε να λυθεί οριστικά ένα πρόβλημα δεκαετιών,από τις πλημμύρες, στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Για εμάς το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας , συνέχισε ο δήμαρχος, είναι πρωταρχικής σημασίας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Τα λεφτα ποιπς τα φερε;; Τις μελετες ποιος τις ετοιμασε;; Μηπως ο χειροτερος δημαρχος οπως λενε;;; Δεν πειραζει Παυλη... δικαιωνεσαι...

ξαφνικά τόσα έργα και δεν λέτε ότι τα βρήκατε έτοιμα! Θα βγεί ο Λαγός να πεί ότι αυτός τα έκανε.

22:08 Έργα έκανε ο "δικαιωμένος" φιλαράκος σου; Ή τα κράταγε για την επόμενη 20ετία; Άντε από δω ρε κοπρίτες που θα δικαιολογήσετε κιόλας το απόλυτο τίποτα της προηγούμενης 5ετίας!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ !! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

@11:09 Τι ακριβώς ετοίμασε ο Παυλής βρε ταγάρι; Τίποτα απολύτως δεν ετοίμασε. Ένα μηδενικό και τίποτε άλλο. Όπως ήταν και η δημοτική του αρχή. Τόσα λεφτά πήρε από το Φιλόδημο και δεν χρησιμοποίησε τίποτα. Τέσσερις δρόμους όλους κι όλους έφτιαξε. Πού είναι οι 80 δρόμοι που θα ασφαλτόστρωνε; Ουστ σγκαρτσόβλαχοι, σας κατάλαβε ο κόσμος και σας έστειλε σπίτι σας και ανάσανε ο δήμος. Ουστ και πάλι ουστ και μην ξανάρθετε

Συμπληρώνω στον 11:50 Τέσσερις δρόμους σε πέντε χρόνια θητείας. Δηλαδή 1,25 δρόμους το χρόνο. Ούτε στο Νεπάλ τόσα έργα!

@12:35 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΦΕΡΕ 2,000,000ε +++ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!! ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΏΣΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

Anonymous 13:50 Από πού τά'φερε βρε τροκάνι τα 2 εκατομμύρια ο Παυλής; Από τις καταθέσεις του στην Ελβετία; Ο Φιλόδημος του τά'δωσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Όπως έκανε και σε ΄όλους τους δήμους στην Ελλάδα για να κερδίσει ψήφους. Ο Παυλής δεν κούνησε το δαχτυλάκι του. Ό,τι έκανε δηλαδή 5 χρόνια που ήταν δήμαρχος της φάπας. Όποιος και να ήταν στη θέση του δήμαρχος βρε τροκάνι, πάλι θα του έδινε λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κατάλαβες; Είπες ότι τα λεφτά τα έφερε για ασφαλτοστρώσεις. Και πότε σκεφτόταν να τις κάνει βρε τροκάνι; Την επόμενη 20ετία; Τέσσερις δρόμους ασφαλτόστρωσε και με το ζόρι. Αρχικοπρίτες!

13:50 Διόρθωση: Επίσης να συμπληρώσεις ότι είσαι αγράμματος και σκράπας

@21:28 Βρίζεις τον άλλον για τροκάνι ενώ εσύ είσαι χειρότερο τροκάνι αγαπούλα. Τράβα μάζεψε τη γλώσσα σου μανταμίτσα και κοίτα να κάνεις κάτι πιο επικοδομητικό στη μίζερη ζωή σου.

@21:25 - Από την μια γράφεις πολύ σωστά ότι ο Παυλής δεν έφερε τα 2.000.000€ από τις καταθέσεις του στην Ελβετία. Μετά γράφεις όμως ότι τα λεφτά τα έδωσε ο ...ΣΥΡΙΖΑ!!! Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα. Από τις καταθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελβετία ήρθαν τα λεφτά; Ο "Φιλόδημος" από που αντλεί τους πόρους του; Είτε από τους πολίτες, είτε από λεφτά της Ε.Ε. Ούτε λεφτά του Παυλή είναι, ούτε του σύριζα. Λεφτά δικά μου και δικά σου είναι, όλων όσων πληρώνουμε φόρους σε αυτή την χώρα. Έλεος τώρα που θα διαβάσουμε για λεφτά ΠΣΥΡΙΖΑ και Παυλή. Τα λεφτά των πολιτών δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.