Αφαίρεσε πινακίδες η Τροχαία σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Καλαβρύτων (pics)

Αφαίρεσε πινακίδες η Τροχαία σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Καλαβρύτων (pics)

Οκτώβριος 23, 2019 - 11:38
22 σχόλια

Το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου κλήσεις έκοψε η Τροχαία στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους παράνομα, σε θέσεις που προορίζονται για τους εργαζομένους στο Πρωτοδικείο. Ακόμη, προχώρησε και σε αφαίρεση των πινακίδων, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγοί παρκάρουν παράνομα στους χώρους στάθμευσης του Πρωτοδικείου. Ίσως, όμως, θα έπρεπε και η πινακίδα που προειδοποιεί, να είναι καθαρή και φροντισμένη και όχι γεμάτη αυτοκόλλητα, όπως η πλειονότητα των πινακίδων στην πόλη μας.

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

Έλα ρε, υπάρχει τροχαία στην Τρίπολη; Και αν υπάρχει, κάθε πότε βγαίνει για ελέγχους; Όποτε της γουστάρει; Ή όποτε της τηλεφωνήσουν ρουφιάνοι για κατάληψη θέσεων ΑμεΑ; Και τι ελέγχους κάνει; Γράφει τα μηχανάκια για κράνη και για εξατμίσεις με θόρυβο; Μόνο αυτή είναι η δουλειά της; Γιατί καθημερινά που γίνεται της Πόπης στο κέντρο από κυκλοφοριακό και τριπλοπαρκαρισμένα, δεν την είδαμε. Ούτε να δίνει κλήσεις στα σταθμευμένα στις κίτρινες διαγραμμίσεις ή πάνω στα πεζοδρόμια ή πάνω στις διαβάσεις. Κι αν το κάνει, μόνο μια φορά το 6μηνο. Πραγματικά ντροπή και ξεφτίλα..

Δεν πάνε στα φανάρια να σκισουν τον κάθε ηλιθιο που περνάει με κόκκινο και κάθονται και γράφουν κάνα παρκάρισμενο. Κλωτσιές που θέλουν και μετά λένε γιατί δεν χωνευουμε τους μπατσους! Νούμερα ε νούμερα.

Κύριε Δημότη, όταν κάποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες να τον πιάνουν. Είτε περνά με κόκκινο, είτε παρκάρει εκεί που δεν πρέπει κτλ. Οι άλλοι που δεν παρκάρουν εκεί είναι κορόιδα; Ακόμα, κάτι πρέπει να γίνει με τους αχαρακτήριστους που μας ξεσηκώνουν και μας σπάνε τα νεύρα με εξατμίσεις ή ηχοσυστήματα. Να βγουν με τα ντεσιμπελόμετρα και να κόψουν κώλους. Δυστυχώς είμαστε τριτοκοσμικοί όταν η τροχαία ασχολείται κυρίως με την κατανάλωση ακλοόλ και την υπερβολική ταχύτητα και παραβλέπει σημαντικά προβλήματα όπως η ηχορύπανση που έχει σημαντική επίδραση στην ψυχοσωματική υγεία μας.

Oi αστυνομικοι βολταρουν στους πεζοδρομους με περοπολικα και μηχανες και δινουν το σωστο παραδειγμα! Κοβουν κινηση, χωρις λογο υπαρξης του οχηματος στους πεζοδρομους. Ουτε φαρους δεν αναβουν! Βλεπουν παρκαρισμενα, βλεπουν μηχανακια, αλλα μονο με καταγγελια επεμβαινουν. Αλλα ποτε θα ανεβασουν κανενα βιντεο στα καναλια και θα αρχισουν τα οργανα, ενας θεος το ξερει.

Η τροχαία αρκετά με τις χωρίς ουσία κλήσεις. Ας πάρει τα διπλωματα όσων παραβιάζουν στοπ και φανάρια ή πάνε αντίθετα σε πεζοδρόμους και μετά αφού έχει δειξει ότι οντως ενδιαφερεται για την ασφάλεια τον πολιτων παίρνει τις πινακίδες στα παράνομα παρκαρισμένα αμάξια

ΧΧΧαχ χαχαχαχαχ είσαι αστείος ... Μην πω κάτι άλλο... Ρουφιάνοι;;;;;;;; Προφανώς είσαι ο έξυπνος που καταλαμβάνεις τις θέσεις ΑΜΕΑ με το έτσι θέλω... Απλά γιατί δεν είναι δικό σου πρόβλημα ούτε του παιδιού σου... Ενώ όλα τα άλλα που σου παραβιάζουν την δική σου ελευθερία κίνησης πχ τα πεζοδρόμια η τα τριπλο παρκαρισμένα σε ενοχλούν... Ο νόμος είναι νόμος .... Άκου εκεί ρουφιάνοι οι ΑΜΕΑ που πληρώνουν φόρους...

Κανονικά η τροχαία έπρεπε να κόβει 50-100 κλήσεις κάθε ημέρα για παράνομη στάθμευση στην πόλη μας. Αρκετά πια με την αντικοινωνική συμπεριφορά του παράνομου παρκαρίσματος. Σε όλη την πόλη η παράνομη στάθμευση είναι μάστιγα πια. Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν αυτοκίνητα και πεζοί από τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν όπου τους γουστάρει. Κλήσεις σε όλους και ξήλωμα πινακίδων καθημερινά. Μετά θα είναι όλοι τους κοτούλες. Ρουφιάνοι είναι αυτοί που παρανομούν, όχι οι πολίτες που σέβονται τον συμπολίτη τους. Φτάνει πια με τον κάθε βλάχο που βαριέται να περπατήσει 20 μέτρα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουν θέσεις πάρκινγκ οι υπάλληλοι του πρωτοδικείου και να μην βγάλουν θέσεις πάρκινγκ και για τους υπαλλήλους των καταστημάτων των τραπεζών των περιπτέρων των καφενείων κλπ κλπ.

11:44 Ρουφιάνοι δεν είναι αυτοί που κάνουν καταγγελία επειδή θέλουν να ζούν σε μια πόλη με τάξη. Αν εσύ είσαι απολίτιστος και γουστάρεις να παρκάρεις σε θέσεις ΑΜΕΑ να σου παίρνουν και το δίπλωμα γιατι δεν σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου και είσαι άξεστος. Αν εσύ γουσταρεις να παρανομείς τότε είσαι βαρίδι στην κοινωνία

Πέρα από πόλη με τεράστιο πρόβλημα στο παράνομο πάρκινγκ είμαστε και πόλη με τεράστια έλλειψη νόμιμου πάρκινγκ. Που στο καλό θα παρκάρουν όλοι αυτοί που παρκάρουν παράνομα σήμερα; Πρέπει να σταματήσει η παρανομία αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υπάρχει και χώρος. Όπως πχ υπάρχει στο Ναύπλιο και στην Καλαμάτα (όταν θα μπεις από την παλιά είσοδο).

@10:03 - Το πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης λύνεται κατά 80% αν λειτουργήσει σωστά η κάρτα στάθμευσης. Κάποτε είχε εφαρμοστεί για 6 μήνες με τον Σωτηρόπουλο δήμαρχο και έβρισκες να σταθμεύσεις για πλάκα. Οι περισσότερες θέσεις στάθμευσης στην πόλη είναι πιασμένες από αυτοκίνητα προς πώληση ή επαγγελματίες που τα αφήνουν έξω από το μαγαζί τους κατά το ωράριο λειτουργίας τους. Αντί να περπατήσουν ή να πάρουν ποδήλατο σε μια πόλη που την διασχίζεις σε 15 λεπτά με τα πόδια από την μια άκρη στην άλλη. Ούτε τους πελάτες τους δεν σκέφτονται. Ας εφαρμοστεί σωστά πρώτα η ελεγχόμενη στάθμευση.

@11:56 και γιατί να μην υπάρχει δωρεάν στάθμευση όπως υπάρχει στο Ναύπλιο και την Καλαμάτα;

8:13 Εκτός του ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης, δεν ξέρεις και να διαβάζεις κιόλας. Γράφει κάπου το σχόλιο ότι είναι ρουφιάνοι οι ΑμεΑ βρε ηλίθιε; Το σχόλιο γράφει για το ότι δεν υπάρχει τροχαία στην Τρίπολη και ότι εμφανίζονται για να γράψουν, όταν τηλεφωνήσουν ρουφιάνοι για κατάληψη θέσεων ΑμεΑ. Δηλαδή, μπας και το καταλάβεις, με το που θα παρκάρει κάποιος σε θέση ΑμεΑ, στο 5λεπτο εμφανίζεται η τροχαία για να τον γράψει, γιατί οι "ρουφιάνοι" (δηλαδή οι καλοθελητές) της περιοχής (καταστηματάρχες, κάτοικοι κλπ.) τηλεφωνούν στην τροχαία ότι έχει καταληφθεί θέση ΑμεΑ. Το κατάλαβες τώρα πανύβλακα;

@09:21 Και βέβαια είναι ρουφιάνος εκείνος ο "μάγκας" που με το που θα παρκάρει κάποιος σε θέση ΑΜΕΑ τηλεφωνεί κατευθείαν στην τροχαία για να του κόψει κλήση. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού στην κάτω αγορά, που πάρκαρε κάποιος (κακώς, πολύ κακώς ) σε μία θέση ΑΜΕΑ για 5 λεπτά γιατί δεν υπήρχε ελεύθερη θέση, για να πάει μέχρι το φαστφουντάδικο της Δεληγιάννη και μάλιστα είχε και συνεπιβάτη στο αυτοκίνητο για να του κορνάρει σε περίπτωση που έρθει να παρκάρει ΑΜΕΑ. Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να πάει μέχρι το μαγαζί και αμέσως κατέφτασε η τροχαία. Όλα τα άλλα που λες τα ακούω βερεσέ..

17:22 Το Ιδιο απολιτιστος εισαι και εσυ. Για να παει στο φασφουνταδικο επρεπε να παρκαρει στης θεση ΑΜΕΑ λες και αν θα ερζοταν ΑΜΕΑ να παρκαρει θα ελεγχε αν ειχε δικαιωμα να ειναι σταθμευμενος. Α ρε ζωα που σας φταινε μονιμα οι αλλοι για την καταντια μας

Οι εργαζόμενοι του πρωτοδικείου,γιατί πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης?Αρκετά με τα προνόμοια των συντεχνιών.Πάντα σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας...

Στην Καλαμάτα υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση σε πολλά σημεία της πόλης. Μην γράφουμε ανακρίβειες. Σε 1-2 συγκεκριμένη σημεία μόνο υπάρχει δωρεάν στάθμευση για την πρώτα 90 λεπτά και μόνο. Μετά πληρώνεις. Για το Ναύπλιο δεν ξέρω, φαντάζομαι θα είναι κάτι παρόμοιο. Στην Τρίπολη που δεν υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση, δηλαδή είναι δωρεάν, βλέπουμε τα χάλια στους δρόμους. Τα αυτοκίνητα είναι πολλά και χρειάζονται όρια προκειμένου να ζήσουμε ανθρώπινα. 2019, ανακαλύψτε επιτέλους τον "τροχό".

Στην καλαμάτα έχει και δωρεάν στάθμευση. Βάλε το εξής link που σε πάει στο Google Maps με σημειωμένη την θέση των πάρκινγκ. Μπες μετά σε street view mode (με το ανθρωπάκι) και δες ακριβώς που είναι): https://www.google.com/maps/place/37%C2%B002'13.5%22N+22%C2%B006'23.2%22E/@37.037081,22.1051336,17z/data=!3m1!4b1!4m14!1m7!3m6!1s0x1361b099624b7829:0xfc1f95ed71625f9e!2zzprOsc67zrHOvM6sz4TOsSAyNDEgMDA!3b1!8m2!3d37.0366386!4d22.1143716!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d37.0370814!4d22.1064351

Έκανα λάθος. Το σημείο είναι αυτό (και μπαίνεις σε street view mode αυτόματα): https://www.google.com/maps/@37.0384328,22.1078041,3a,75y,246.84h,66.07t/data=!3m6!1e1!3m4!1srQsC1duh0pRWG-XU8CkVqQ!2e0!7i13312!8i6656

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές ερχονται μόνο μετά απο τηλεφώνημα, βαρεθήκαμε κάθε φορά που περνάμε απο εκεί να παίρνουμε τηλέφωνο στο 100.

Κάποιος αγράμματος εφηύρε αυτοκίνητα Πρωτοδικείου. Το Πρωτοδικείο δεν έχει αυτοκίνητα όπως η ΔΕΚΕ ή η Νομαρχία, Περιφέρεια κλπ. με τις έγχρωμες πινακίδες. Αν εννοούν αυτοκίνητα δικαστών, εισαγγελέων να το γράψουν όπως στα σήματα που υπήρχαν παλιά μπροστά στο δικαστικό μέγαρο. Αυτή η ασάφεια είναι για να βολεύονται από σπόντα οι υπάλληλοι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.