Άνοιξε το Κολυμβητηρίο του ΔΑΚ Τρίπολης

Άνοιξε το Κολυμβητηρίο του ΔΑΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 22, 2019 - 10:41
19 σχόλια

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης  ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης για την κολυμβητική περίοδο 2019 – 2020, η οποία ξεκινάει από την Δευτέρα 21/10/2019, κατόπιν συντήρησης και αποκατάστασης βλάβης, στην οποία και οφειλόταν η καθυστέρηση.

Το πρόγραμμα που θα ισχύσει κατά την τρέχουσα εβδομάδα και μέχρι να καταρτιστεί το νέο, θα είναι εκείνο που ίσχυε κατά το προηγούμενο έτος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους Κολυμβητικούς Συλλόγους για περεταίρω ενημέρωση.           

Όσον αφορά τα αποτελέσματα σχετικά με την επιλογή των παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί από το Ν.Π.Δ.Δ. στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, καθώς και στους  Κολυμβητικούς Συλλόγους.

Δελτίο Τύπου


19 Σχόλια

Ναι ανοιξε...αλλα πριν ανοιξει θα επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ειχαν φτιαχτει οι βρυσες,τα ντουζ. Στα αντρικα αποδυτηρια απο τα 10 ντουζ δουλευουν τα 2!!!!!( περσυ ηταν 3) βγαινουν 25 παιδια απο καθε ωρα και θα πρεπει να περιμενουν 2 βρυσες για να πλυθουν. Κανεις δεν μπορει πια να φτιαξει τα ντουζ? Ποσο δυσκολο να βαλετε βρυσες????????

μαγκες εχουμε ενα απο τα καλυτερα κολυμβητηρια στην ελλαδα το οποιο μαλιστα λειτουργει και δεν κλεινει το χειμωνα οπως πολλα αλλα,το να βγαζετε χολη για πραγματα που ευκολα φτιαχνωντε ειναι μικροπρεπεια,και αν θελετε να ακουσετε την αληθεια η οποια πολλες φορες ειναι πικρη,τα ντουζ στο κολυμβητηριο τα χαλανε τα μικρα παιδια,τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ (οχι ολα φυσικα) που μπαινουν και πετανε τα τηλεφωνα η στηριζοντε σε σωληνες για να παιξουν,κλπ ,με τα ματακια μας τα εχουμε δει οσοι παμε κολυμβητηριο συχνα

Κυριε/ κυρια ανωνυμε εγω 4 χρονια στο κολυμβητηριο ποτε δεν εχω παιδι να κρεμιεται η να χαλαει τα ντουζ. Αν πηγαινετε θα βλεπατε οτι οι βρυσες ειναι χρονια ετσι και εχουν φυσικες φθορές. Αν ειναι δυνατον να λεμε οτι το χαλανε τα παιδια. Επισης οσο σημαντικό ειναι να εχουμε κολυμβητηριο τοσο σημαντικο ειναι να υπαρχουν ντουζ να πλυθουν μετα. Μονο μικροπρεπεια δεν ειναι αυτο που ζηταμε....δεν ζηταμε και πολλα. Και θα επρεπε να το ειχαν δει πριν ανοιξει το κολυμβητηριο αυτο.

κυρια-ε G πατε 4 χρονια και δεν εχετε δει ποτε σας παιδι να πεταει το ντουζ του τηλεφωνου κατω? δεν εχετε δει να παιζουν στα ντουζ και να τραβανε τους σωληνες για να κρατηθουν ,οταν καποιο αλλο παιδι το τραβαει για να το σπρωξει ,οπως παιζουν κλπ? ναι ενταξει,με τι συχνοτητα πατε στο κολυμβητηριο? αν ειχατε παιδια οπως εγω,αλλα πηγαινατε και κοινο οπως πανε πολλοι θα βλεπατε πολλες φορες τετοιες καταστασεις,λετε νε ερχωντε στο κολυμβητηριο να κανουν ντουζ και να τα χαλανε μετα τον καφε τους απο τη πλατεια πετρινου η απο τα καπη ?ας γελασουμε ομαδικα

Φέτος το κολυμβητήριο άνοιξε με ένα μήνα καθυστέρηση σε αυτο το διάστημα του τελευταίου μηνός δεν εγινε τουλάχιστον ένας έλεγχος στα αποδυτήρια απο τους υπεύθυνους του δήμου. Έχουμε βάλει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο εκεί στον δήμο απο αντιδήμαρχο έως τελευταίο υπάλληλο.

@07:06 - Είναι λογικό να υπάρχουν εμφανείς σωληνώσεις ντους σε αποδυτήρια το 2019; Μιλάτε για τα αποδυτήρια αντρών ή γυναικών; Τουλάχιστον στα αποδυτήρια γυναικών αυτό που περιγράφετε είναι σπανιότητα. Έχει δίκιο ο συμπολίτης που λέει ότι στον δήμο είναι τα πάντα στον αυτόματο πιλότο. Διαχρονικά. Έχουν παγιωθεί καταστάσεις απαράδεκτες και κάνουμε λες και δεν συμβαίνει τίποτα λες και είναι κεκτημένο οι κακοτεχνίες και η απραγία. Η λύση είναι απλή. Βάλτε χέρι στους υπάλληλους του Δήμου να δουλέψουν και να δουλέψουν και οι εκλεγμένοι. Αλλιώς να μην έβαζαν υποψηφιότητα.

Ανωνυμε ναι 4 χρονια στο κολυμβητηριο 2-3 φορες την εβδομαδα ειμαι εκει έχοντας 2 παιδια...και ναι στα αντρικα αποδυτηρια ποτε δεν εχω δει παιδι να κρεμιεται απο το ντουζ.ΠΟΤΕ. αυτο που εχω δει ειναι κατα λαθος ναι να πεφτει κατω το τηλεφωνο του μπανιου απο τα παιδια. Και ειναι φυσικο αυτο. Αλλα μιλαμε για το 1 τηλέφωνο που υπαρχει εκει ετσι?? Χαχα Ναι 1 !!! Και 1 ντουζ! Ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν τα ντουζ δηλαδη να πατανε τα παιδια το κουμπι και να κανουν ντουζ. Τωρα εχουμε ανοιξει διαλογο για το αυτονοητο δηλαδη να βαλουν 5 ντουζ/ βρυσες στα αποδυτηρια των παιδιων. Τραγικα πράγματα.

ναι τραγικα πραγματα ,οντως να μην εχετε δει ποτε καποιο παιδι να μην κανει κατι (γιατι παιζουν) και να το τονιζετε οτι δεν κανουν ζημιες τα παιδια (γιατι αυτο λετε-εννοειτε) ,τραγικα τα πραγματα να εχει εξωτερικες σωληνες στο κολυμβητηριο εν ετη 2019,και ακομα πιο τραγικα ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,εκει θα πεσει γελιο,μα πολυυυυυυυυυυυυυυ γελιο ,και ξαναλεω,τις μικροζημιες τις κανουν εξωγηινοι στο κολυμβητηριο,προς θεου παιδια ειναι δε θα τα σταυρωσουμε ,αλλα μη λεμε και μεταξυ μας βλακειες εεε,ολα εχουν και ενα οριο

Μαλλον δεν ξερετε να διαβαζεται...τις ζημιες δεν τις κανουν εξωγηινοι οπως πολυ ειρωνικα λετε...αλλα οπως εγραψα παρα πανω υπαρχουν φυσικες φθορές απο τα Χρόνια.. Και ΑΝ τις εχουν κανει παιδια τοτε μιλαμε για πολλα χρονια πισο... γιατι εχουν πολλα χρονια να φτιαχτουν. Εδω και 4 χρονια δεν εχουν βαλει ουτε μια βρυση...οποτε τι ακριβώς χαλασαν τα παιδια????Μιλαμε για βρυσες που πριν μια 5 ετια μπορει να χαλασαν παιδια οπως λετε?? Μαλλον ειστε απο αλλη πόλη και δεν εχετε ιδεα τι γίνεται μεσα στο κομβητηριο μας...κ πως σεβονται τα παιδια μας τον χώρο.

Μην πιασουμε και τα αλλα.Τα αλλα ειναι πολυτελεια,δεν υπαρχουν πιστολακια για να στεγνωνουν τα μαλλια( μονο ενα δουλευει) και αυτα τα παιδια τα χαλασαν ε? Με ποιο τροπο? Θα πρεπει κάποιος υπεύθυνος να μπει μεσα να δει τι χρειαζεται και να φτιαξει 5 πραγματα επιτελους.

Έχετε καταλάβει ότι τα ντουζ είναι για να ξεπλύνουν το χλώριο απο το κορμάκι τους τα παιδιά και όχι να σκάτε μύτη με τα αφρόλουτρα και σαμπουάν και να κάνουν μπάνιο εκεί; Πάτε, προπονείτε τα παιδιά, ξεπλένετε το χλώριο και πάτε σπίτι σας και κάνετε μπάνιο τα παιδιά. Αν κάντατε το αυτονόητο και με ένα μόνο ντούζ θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν όλα τα παιδία πολύ γρήγορα.

μαλιστα,11.46 γραφετε εδω και 4 χρονια δεν εχουν βαλει βρυση ,και για ζημιες που ΑΝ εχουν γινει εχουν γινει πολλα ετη πισω ,και μου λετε δε ξερω τι γινεται στο κολυμβητηριο τριπολης,μαλιστα ,μα ολοι οσοι παμε στο κολυμβητηριο ειτε για τα παιδια μας,ειτε για εμας στο κοινο ξερουμε οτι στα αντρικα ντουζ,τα τηλεφωνα εχουν αλλαχτει (οχι ολα) τα τλτ ΔΥΟ χρονια !!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ,ειδατε πως εκτιθεστε με τις ασυναρτηιες και τα ψεμματα που γραφετε? περαστικα λοιπον αν σας πουν για τα παιδια τπτ,φανταστειτε να ελεγα προσωπικα για τα δικα σας παιδια ,τι θα μου σερνατε ....

Ουτε βιδα δεν εχουν βαλει οχι να φτιάξουν και τα ντουζ.... και επειδη ολοι οσοι παμε γνωρίζουμε και βλέπουμε ας μην το συνεχισω. Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει . Κατα τα αλλα το λεμε σαν νεο οτι άνοιξε....ενω το νεο θα ηταν να ανοιγε και ηταν ολα οπως πρεπει να ειναι. Καλη συνεχεια..και καλα μπανια να εχουμε...

Τα 6 χρόνια που επισκέπτομαι το κολυμβητήριο δεν έχω δει την παραμικρή βελτίωση στον χώρο των αποδυτηρίων. Τίποτα. Μηδέν. Μηχανήματα για να στεγνώνουν τα μαλλιά των παιδιών που δυνητικά είναι επικίνδυνα για ηλεκτροπληξία. Χώρος ντους που σε πηγαίνει 20 χρόνια πίσω. Το κολυμβητήριο κατασκευάστηκε πριν πολλά χρόνια και ανήκει στους δημότες. Ένας εκσυγχρονισμός των δύο χώρων ντους απαιτεί λίγα χρήματα. Δεν ζητάμε καμία τρέλα. Να πιάνουν τόπο τα λεφτά μας ζητάμε. Αν υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αφρόλουτρα και σαμπουάν τα παιδιά να το πείτε στους γονείς.

Επειδή κάποιοι έχουν συμβιβαστεί με τον πάτο που έχει πιάσει η πόλη μας, δεν σημαίνει ότι μας αφορά όλους αυτή η μιζέρια. Θέλουμε ανακαίνιση στο κολυμβητήριο, ανθρώπινες παιδικές χαρές, χώρους στάθμευσης, καλύτερα σχολεία, καλύτερους δρόμους, φωτισμό σε όλους τους δρόμους και πολλά πολλά άλλα που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι προηγούμενοι. Εσείς που εκλεχθήκατε υποσχεθήκατε ότι θα τα κάνετε αυτά και πολλά άλλα. Εξάλλου δεν είναι πυρηνική φυσική. Τα λεφτά υπάρχουν. Έχετε ικανότητες και διάθεση να εργαστείτε για να τα κάνετε; Θα το δούμε σύντομα.

κ παυλο μακαρι η οποια διοικηση να κανει εργα οχι μονο στο κολυμβητηριο αλλα παντου,να νομιζεις ξαφνικα οτι γιναμε η καλυτερη και ακριβοτερη χωρα του κοσμου,ολα αυτα ομως εχουν κοστος ,μεγαλο κοστος,καντε μια βολτα (15 χρονια γυριζω στα κολυμβητηρια ολης της ελλαδας μεχρι και σημερα) και μετα καντε μια συγκριση σε τι κατασταση και τι προσφερει το δικο μας,και μη γραφουμε οτι θελουμε,μη ζηταμε ο δημος με το δημοσιο χρημα να εχει συγχρονες και τελειες εγκασταστασεις (που δεν τις σεβομαστε κιολας) και στο σπιτι μας να πεφτουν οι σοβαδες (απειρα παραδειγματα ανα την πολη)

@09:28 - Για να ανακαινιστούν τα ντους του κολυμβητήριου το κόστος είναι ασήμαντο. Δεν χρειάζεται να γίνουμε Ελβετία για να ανακαινίσουμε δύο χώρους ντους 60-70μ2. Όταν φτιάξεις σύγχρονες εγκαταστάσεις (όχι τέλειες), όλοι θα τις σεβαστούν αρκεί να βάλεις κανόνες και να επιβλέπεις. Οτιδήποτε αφήνεις στην τύχη του διαλύεται. Το χρέπι δεν το σέβεται κανείς. Στο δικό μου σπίτι και σε όσα γνωρίζω σοβάδες δεν πέφτουν. Υπάρχουν προγράμματα επιδοτούμενα για αυτές ακριβώς τις εργασίες που συζητάμε. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα ανθρώπων και ικανοτήτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.