Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για την ευθανασία αδέσποτου σκύλου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για την ευθανασία αδέσποτου σκύλου

Οκτώβριος 20, 2019 - 16:32
4 σχόλια

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ευθανασίας του Μπο, του αδέσποτου σκύλου της Τρίπολης που το χτύπησε αυτοκίνητο και έφερε ενδείξεις αναπηρίας.....

Η πενταμελής επιτροπή του Δήμου συνεδρίασε γι αυτό το θέμα και τα δύο μέλη του συλλόγου που συμμετέχουν σε αυτή είπαν ΟΧΙ, η απόφαση όμως βγήκε πλειοψηφικά υπέρ της ευθανασίας του Μπο. Αυτό θέλουμε να καταστεί σαφές διότι το διαδίκτυο είναι ένας χώρος που όλοι έχουν λόγο και ο καθείς μπορεί να γράφει ο,τι πιστεύει πολλές φορές όμως χωρίς να γνωρίζει τα πράγματα όπως είναι και ρίχνει ευθύνες στη φιλοζωική.....

Η φιλοζωική ψήφισε ΟΧΙ λοιπόν και όχι γιατί είναι κατά της ευθανασίας γενικά αλλά για τη συγκεκριμένη ευθανασία θεώρησε πως δεν είχε τα απαραίτητα επίσημα στοιχεία (εξετάσεις, γνωμάτευση) που να πεισθεί για αυτή την πράξη. Όταν υπάρχει στο τραπέζι το θέμα της ευθανασίας για οποιοδήποτε ζωάκι ο σύλλογος θέλει πολύπλευρη εξέταση του ζώου από εξειδικευμένους γιατρούς στο αντικείμενο και με πείρα σε παρόμοια περιστατικά χωρίς αυτό να θίγει την επιστημονική άποψη και γνώση του αρμόδιου κτηνιάτρου. Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό θα λογοδοτήσει ο αρμόδιος κτηνίατρος και όχι η φιλοζωική.

Σας ευχαριστούμε.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η παροχή των εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών παρέχονται δωρεάν και αν όχι ποιος επωμίζεται το κοστος;

Ψεύτες της φιλοζωικής σε ουγανά νομίζετε οτι μιλάτε; Βγάζετε δελτίο τύπου οτι τάχα ήσασταν αντίθετοι ενώ στο facebook το ίδιο άτομο που ψήφισε όχι υπερασπίζεται την απόφαση και γράφει "ποιός θα αναλάμβανε το κόστος των εξετάσεων;". Σας έχουμε πάρει χαμπάρι.

Ψεύτες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.