Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με ΜΚΟ για διαχείριση 160 αδέσποτων ζώων

Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με ΜΚΟ για διαχείριση 160 αδέσποτων ζώων

Οκτώβριος 22, 2019 - 10:30
10 σχόλια

Συζήτηση και λήψη απόφασης περί Εφαρμογής Προγράμματος, μη κερδοσκοπικού σκοπού που αφορά περισυλλογή, κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση και σήμανση αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Τρίπολης –Έγκριση συνεργασίας με την μη κερδοσκοπική οργάνωση "Save A Greek Stray"και παραχώρησης της χρήσης Δημοτικού χώρου για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να εγκρίνει τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με την μη κερδοσκοπική οργάνωση "Save A Greek Stray" για την εφαρμογή του προγράμματος μη κερδοσκοπικού σκοπού που αφορά περισυλλογή, κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση και σήμανση αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Τρίπολης. Η εργασία θα είναι εθελοντική και η διάρκεια των εργασιών του προγράμματος θα διαρκέσει έως είκοσι ημέρες.

Το πρόγραμμα θα έχει τους εξής πυλώνες:

  • Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων σκύλων.

Στόχος είναι να περισυλλεγούν, στειρωθούν, εμβολιαστούν και σημανθούν με microchip (στο όνομα του δήμου) 160 θηλυκά αδέσποτα σκυλιά.

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Δημοτικά Σχολεία

Ο δεύτερος πυλώνας του προγράμματος περιλαμβάνει την επίσκεψη από 18/11/2019 έως και 22/11/2019 σε Δημοτικά Σχολεία του δήμου με σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών στη σχέση τους με τα αδέσποτα ζώα.

Δείτε αναλυτικά τι συζητήθηκε στο ΔΣ Τρίπολης ΕΔΩ

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Ο Παυλής υπέγραψε σύμβαση με τον μπόγια να παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα και να μαζεύει 150 σκυλιά το χρόνο. Με απλά μαθηματικά 160 ευρώ το σκυλί. Τώρα κάποιο προτείνουν 30 ευρώ το σκυλί και το παίζει δύσκολος. Κοίτα ποιοι διαχειρίζονταν τα χρήματα του κόσμου. Αν είχες λίγη τσίπα θα έπρεπε να έχεις εξαφανιστεί από την πόλη.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ,ΟΛΟ ΚΑΚΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΌΛΙΑ.(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

Αυτό δεν υποτίθεται θα το έκανε ο φιλοζωικός της Τρίπολης; Προσπαθούν να εκμεταλευτούν μια δράση από ΜΚΟ για όλη την Ελλάδα και να πούν μετά ότι εμείς εθελοντικά το κάναμε. Όπως ήδη το έχουν πει.

Το αίτημα η SGS το έκανε στον κ. ΛΑΓΟ σαν εκπρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.Το ενέκρινε ο Δήμαρχος. Σε επαφή με την κ.ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΛΑΤΣΗ με έφερε ο πρόεδρος του φιλοζωικου κ Ζαφειράκης. Είναι δράση το ΔΤ στην οποία έχει σπουδαίο εθελοντικό ρόλο η φιλοζωική Τρίπολης. Είπαμε απόλυτη συνεργασία για να πάμε μπροστα

@10:57 ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

Κ 16,27 Ο ΛΑΓΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΕΣΥ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΊΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ ΟΜΩΣ.

Και ο Παύλης τώρα τι θέλει να πει; ότι γνωριζει το νόμο;;;;; το νόμο που δεν εφάρμοσε σε ούτε ένα άρθρο του όλα αυτά τα χρόνια;;;; γελάνε και οι λακκούβες που άφησε πίσω του.

20:15 την ιστορία άμα θέλει να την μάθει και αυτός και εσύ αγαπούλα να πάτε να σας την πεί ο Κοτσιάνης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.