Μέγας Παναρκαδικός στα Σπάτα και τεράστιο διπλό

Μέγας Παναρκαδικός στα Σπάτα και τεράστιο διπλό

Οκτώβριος 20, 2019 - 18:00
12 σχόλια

Ο Παναρκαδικός των πολλών απουσιών είναι εδώ και φωνάζει και δείχνει με βροντερό τρόπο το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένος φεύγοντας με μια σπουδαία νίκη από τα Σπάτα επικρατώντας με 0-2 του Αήττητου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Τσιώλης στο 3' και ο Αντωνόπουλος στο 52' οι σκόρερ της μεγάλης νίκης του τριφυλλιού στα Σπάτα στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μακριά από το γήπεδο της στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Με την πράσινη φανέλα θα κέρδιζε και τον Κιθαιρώνα! Μην υποτιμάτε τον ρόλο της εμφάνισης στην ψυχολογία του αντιπάλου και του ίδιου που τη φοράει.

Ο Παναρκαδικός παλεύει δείχνει την παρουσία του μάχεται.Συμφωνει ο τέως;

Και με απουσίες ο προπονητής ξέρει να στήσει την ομάδα. Αυτό για τους γνωστούς άγνωστους ξερόλες της κερκίδας.

Ο Παναρκαδικός έχει προπονηταρα ας το καταλάβουν οι πατεράδες και οι θείοι και ας αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του.Μπραβο στον Σταικο τους παίκτες και την διοίκηση.

Ο Παναρκαδικός δεν χρειάζεται προπονητή, έχει και μάλιστα πολύ εξαιρετικόν. Σταματήστε να κάνετε τους προπονητές διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε κακό στην ομάδα. Μπράβο στους παίκτες μας μπράβο στον προπονητή μας μπράβο σε όλους. Συνεχίζουμε δυναμικά. Ο Παναρκαδικός είναι ιδέα.......

Επιτέλους να σταματήσει η γκρίνια στη κερκίδα.Έχουμε φοβερό προπονητή.Ειδικά αυτή η τριάδα μπαμπάς Και θείοι να σταματήσουν το κράξιμο.ΈΛΕΟΣ!!!

@20:41 Εσύ ιδίως δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου πει για τσιμέντα. Είσαι από μόνος σου ντουβάρι

@9:26 Κανε απο αυτα τα ωραια σχολια που εκανες ρε τσιμεντολιθε για το προπονητη.Δε σε βλεπω ρε διαστημοβλαχε

@11:14 Είπαμε, είσαι ντουβάρι. Μπετόν ΑΡΜΕ. Ξύλο απελέκητο. Όρνιο. Δεν αλλάζει αυτό. Μην τα ξαναλέμε και κουράζουμε, ε;

Ρε μπούφε χαραμιζω και το πτηνο δεν υπαρχει πιο βλαξ απο εσενα στο λεω εγω με σιγουρα ρε βουτηροχλεχλε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.