«Γολγοθάς» ο δρόμος για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

«Γολγοθάς» ο δρόμος για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Οκτώβριος 20, 2019 - 10:02
11 σχόλια

Κάθε μέρα δεκάδες συμπολίτες μας ανεβαίνουν τον δικό τους «γολγοθά» για να φθάσουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, προκειμένου να κάνουν τις εξετάσεις τους ή να επισκεφθούν κάποιον δικό τους ασθενή. Και τούτο διότι ο δρομος που οδηγεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι πραγματικά σε κακό χάλι.

Τη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστρια, η οποία σημειώνει: «Η πρόσβαση για τους πεζούς είναι προβληματική. Πουθενά δεν υπάρχει διάβαση, οι οδηγοί τρέχουν, πεζοδρόμιο υπάρχει μόνο στη μια πλευρά του δρόμου -και αυτό σε χάλια κατάσταση- για να μην πω ότι είναι και επικίνδυνο, μπορεί να σκοντάψει ο πεζός ή λόγω των εμποδίων να κατεβεί στον δρόμο και να τον χτυπήσει αυτοκίνητο».

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται καθαρά ότι ούτε καν εργασίες κοπής κλάδων δεν έχουν γίνει, ώστε να ελευθερωθεί κάπως το έτσι κι αλλιώς ανεπαρκές πεζοδρόμιο.

Η νέα δημοτική αρχή έχει πάρει ζεστά τον ρόλο της. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η βατότητα του δρόμου προς το νοσοκομείο.


11 Σχόλια

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Ας τα δει ο κ. ΛΑΓΟΣ!! Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. Α....... ΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

Δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με αυτά οι διοικούντες έχουν άλλες προτεραιότητες καφέ όλη μέρα στα καφέ του κέντρου.

Πολύ βιάζεσαι κοριτσια,και ανάπλαση θα γίνει και ο Λαγός θα επέμβει όταν οι ιδιώτες που έχουν ενημερωθεί να κλαδέψουμε δεν το κάνουν. Απλά θα πληρώνουν από εδώ και πέρα στο δήμο εάν δεν κάνουν τα αυτονοητα των υποχρεώσεων τους. Δεν έχω δει τον αντιδήμαρχο να λειτουργεί ,να δουλεύει σαν και εσάς.Ξερω ότι έχει δρομολογήσει τα πάντα.

Εχει προσπαθήσει κανείς σας να φθάσει στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας βαδίζοντας μόνο επί πεζοδρομίου;

Και όπου υπάρχει κανένα πεζοδρόμιο της προκοπής, το έχουν καταλάβει καφετέριες, όπως Σπετσεροπουλου κ Δεληγιάννη.

Α ναι σωστά! Όπου υπάρχει πεζοδρόμιο σωστό η είναι εντελώς κάπου άκυρα ή δεν οδηγεί πουθενά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.