Στην Τρίπολη ο Π. Γερουλάνος - Συνάντηση με Τζιούμη και στελέχη της παράταξης (pics)

Στην Τρίπολη ο Π. Γερουλάνος - Συνάντηση με Τζιούμη και στελέχη της παράταξης (pics)

Οκτώβριος 19, 2019 - 17:12
13 σχόλια

Ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε στην Τρίπολη το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, όπου είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και με μέλη της παράταξης -ανάμεσά τους τον κ. Ανδρέα Συρεγγέλα, γεωπόνο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» στις προηγούμενες εκλογές.

Ο κ. Γερουλάνος έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στην Τρίπολη μαζί με τον φίλο και δυναμικό δήμαρχό της Κώστα Τζιούμη. Η Πελοπόννησος, όπως και η υπόλοιπη επικράτεια μπορεί να απογειωθεί αν εμπιστευτούμε τις τοπικές κοινωνίες και δώσουμε δύναμη στους δήμους και τις περιφέρειες. Μαζί μας και ο δημαρχος Ήλιδας  Γιάννης Λυμπέρης. Αύριο στην Αμαλιάδα.  Θα βρεθούμε παντού με το Αυτοδιοικητικό κίνημα ενόψει εκλογών της ΚΕΔΕ. 

Ο κ. Γερουλάνος έχει αναδειχθεί επικεφαλής του Αυτοδιιοικητικού Κινήματος που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ.  Τον ανέδειξαν δήμαρχοι που πρόσκεινται στο χώρο.

Κατά τη συνάντησή του με τον Κώστα Τζιούμη υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας για την ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης. 


13 Σχόλια

21:28 Σας τσούζει ο Τζιούμης, αλλά θα το συνηθίσετε 4 χρόνια, εόλοι σείς που είχατε μάθει επί μία 5ετία στη ρεμούλα, στη γουρνοούλα, στο πανηγύρι και την αμορφωσιά

οι δεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι απο το Ροεινό και την Πιάνα ήταν εκεί ????? Υπερήφανε ΦΑΛΑΝΘΕ για τα δεξιά τέκνα σου.

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Παπανικόλα στην Πιάνα χθές μόνο ο δεξιός Κανελόπουλος απο τον δήμο Τρίπολης. Πέρσυ προεκλογική χρονιά πρώτη μούρη Τζιούμης, Κούρος, Χατζόπουλος. Φέτος και οι τρεις τους έπιναν καφέ με τον Γερουλάνο στον πεζόδρομο.

@09:11 Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι εντεταλμένα κατιναριά σαν και σένα και σχολιάζουν ακόμα και την καρφίτσα που θα πέσει. Διαφορετικά πόσο άχρωμη και μονότονη θα ήταν η καθημερινότητά μας. Έτσι, κατινάκι;

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ??????? ποια παράταξη ρε γοη?????? Τι πρεσβεύεις?????

@14:15 Αυτή που ψήφιζες μέχρι πριν μερικά χρόνια. Μου γίνατε όλοι αριστεροί. Γελάνε και τα σαλιγκάρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.