ΚΚΕ: Γίνονται μαγνητικές τομογραφίες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης;

ΚΚΕ: Γίνονται μαγνητικές τομογραφίες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης;

Οκτώβριος 18, 2019 - 18:21
2 σχόλια

Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης  ο  Μαγνητικός   Τομογράφος δεν λειτουργεί  λόγω έλλειψης του αναγκαίου εξειδικευμένου προσωπικού στο ακτινολογικό τμήμα.

Το αποτέλεσμα είναι  να μην γίνονται μαγνητικές τομογραφίες και οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται και  υποχρεώνονται να πληρώνουν  στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.    Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι που εκτελούν τις εντολές της διοίκησης και αρνο0ύνται να κλείσουν ραντεβού για μαγνητικές τομογραφίες γίνονται δέκτες δίκαιων παραπόνων ή πολλές φορές δέχονται και φραστικές επιθέσεις χωρίς να έχουν ευθύνη.

Σε πρόσφατη παράσταση των συνταξιουχικών σωματείων, με αφορμή περιστατικό, δόθηκε η απάντηση ότι γίνονται κάποιες μαγνητικές τομογραφίες σε ειδικές περιπτώσεις με εντολή του διοικητή! (με ποια κριτήρια άραγε)

ΕΡΩΤΑΤΑΙ  ο Υπουργός τι μέτρα θα λάβει 
Για να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε προσωπικό και να σταματήσουν οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται και να υποχρεώνονται να πληρώνουν στα ιδιωτικά διαγνωστικά  κέντρα.

 

Δελτίο Τύπου

 


2 Σχόλια

Ας εκπαιδευτεί το υπαρχον προσωπικό για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Οι προσληψεις, αν γίνουν, θα καθυστερήσουν πολυ. Γιατί να μένει αχρησιμοποίητο το μηχάνημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.