Αλλοιωμένη η βαθμολογία και με σφραγίδα FIFA: «Καθαρό πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο Καραϊσκάκη»

Αλλοιωμένη η βαθμολογία και με σφραγίδα FIFA: «Καθαρό πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο Καραϊσκάκη»

Οκτώβριος 17, 2019 - 20:04
6 σχόλια

Ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ θεωρεί  παράβαση το πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στο "Καραϊσκάκη" στην φάση του Μπαράλες στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σεμινάριο για το Video Assistant Referee από την ΚΕΔ προς τις 14 ΠΑΕ της Superleague 1. Σε αυτό, εκτός από τους συμμετείχε και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, o Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ.

Ο Ισπανός κλήθηκε να σχολιάσει και συγκεκριμένες φάσεις, συνολικά 14 από τα παιχνίδια των έξι πρώτων αγωνιστικών της Superleague και ανάμεσά τους βρέθηκε και η φάση με το τράβηγμα στον Μπαράλες στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό όπου δεν δόθηκε η παράβαση του πέναλτι υπέρ της αρκαδικής ομάδας από τον Κουμπαράκη ο οποίος παρότι πήγε στο VAR να δει την επίμαχη φάση δεν είδε ποτέ το σωστό ριπλέι.

Το γεγονός αυτό όπως ασφαλώς και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όπου έχουν γίνει λάθη αποτελεί αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Super League βάση του συμπεράσματος του Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Σταματάτε τα μνημόσυνα κοιτάξτε να σωθείτε Ραχούλες.Δεν έχετε ομάδα παίζετε σε ένα άδειο γήπεδο έπρεπε να έχετε πάει β Εθνική από την εποχή Ηρακλή.Σας καταμαρτυρούν πολλά αμαρτήματα μη σας ταιζουν σανο.Ξυπνατε.

εχετε ΠΕΝΤΕ το ξαναγραφω ΠΕΝΤΕ στα εξι παιχνιδια ΗΤΤΕΣ ρε σουργελα και θελετε και να μιλησετε ? μια ζωη στη σφαλιαρα θα εισαστε απο τη Θρυλαρα

@08:57 Βρε βλαμμένε φαφλατά ποιο άδειο γήπεδο; Έχεις δει ποιος είναι ο μέσος όρος φιλάθλων στα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας; Μάθε πρώτα και μετά βγες να πεις τη λαλακία σου καραγκιοζάκι

@8:57 & 9:23 Συνέχισε να μας διασκεδάζεις κοριτσαρα μου! Ξέρεις καλά εσύ και οι υπόλοιποι στον Πειραιά από διασκέδαση. Από τις εποχές που ερχόταν ο στόλος.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.