Καταγγελία Πετράκου για συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ με ΧΑ

Καταγγελία Πετράκου για συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ με ΧΑ

Οκτώβριος 17, 2019 - 13:33
5 σχόλια

Θέμα: «Συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ (Δέδε) με Χρυσή Αυγή στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου»

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Γ. Δέδες, προκειμένου να μην εκλεγεί ως αντιπρόσωπος στη Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. ή ο κ. Μπουντρούκας ή ο κ. Γόντικας ή ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θ. Πετράκος, δεν δίστασε να συναλλαγεί με τον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» ο οποίος στήριξε με την ψήφο του την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στην Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αποκαλυπτικά. Η παράταξη του κ. Νίκα 16 ψήφους (όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί της, διότι απουσίαζε ένας), η παράταξη του κ. Τατούλη 17 ψήφους (όσοι είναι οι σύμβουλοί της), η παράταξη του κ. Μπουντρούκα 2 ψήφους, η παράταξη του κ. Γόντικα 2 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» 2 ψήφους, 1 άκυρο ο κ. Κάτσαρης (όπως δήλωσε δημόσια) και η παράταξη του κ. Δέδε πήρε 9 ψήφους (7 παρόντες σύμβουλοί της και η κ. Λυμπεροπούλου το άθροισμα είναι 8), συνεπώς η 9η ψήφος ανήκει στον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής».

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε παράδειγμα προς μίμηση στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, η οποία συναλλάχτηκε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Σύνδεσμο Ύδρευσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τον υποκριτικό αντιφασισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγας


5 Σχόλια

Γιατί στο δημοψήφισμα του ΟΧΙ που είσαστε όλοι οι αντιμνημονιακοί μαζί, σας κακόπεφτε;

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤV, NEONAZI ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ! Και μετά λοιδορούσατε εκείνο το τίμιο, αγωνιστικό κομμάτι της κομμουνιστικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου που σας έλεγε την πραγματικότητα: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με το ακροδεξιό παρακράτος και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν ήταν στην κυβέρνηση (αστυνομία, ΜΑΤ, ασφαλίτες, καταστολή και ξύλο σε κάθε πολίτη που εναντιώθηκε στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές), ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αριστερά αλλά νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική δεξιά όσο η ΝΔ. Αυτή είναι εξάλλου η δουλειά της σοσιαλδημοκρατίας όταν ο καπιταλισμός βρίσκεται σε κρίση.

έχει και άποψη ο αντιφα που τα συντρόφια του στα εξάρχεια φιλοξένησαν μειονοτικό που δηλώνει τούρκος και μίλησε για τον νέο οθωμανισμό. τα ίδια είστε όλοι ρε και εσείς και οι αριστεριστές και οι χατες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.