Μη γράψεις βιβλίο κι εσύ, Αλέξη!

Μη γράψεις βιβλίο κι εσύ, Αλέξη!

Οκτώβριος 15, 2019 - 18:02
1 σχόλια

Ε, ρε τι έχουμε να τραβήξουμε... Βιβλίο, λέει, με διευθύνσεις και ονόματα, σκέφτεται να γράψει ο Αλέξης Τσίπρας που θα πραγματεύεται το πρώτο εξάμηνο του ταραγμένου 2015.

Να ζήλεψε λίγο τον Γιάννη με ένα «ν», που ξεπούλησε, έγινε ταινία, περπάτησε και στα κόκκινα χαλιά... με τα χάλια μας;

Τουλάχιστον στο δικό του το στόρι, αν γίνει ποτέ ταινία, ελπίζουμε τα πρόσωπα να μην αναφέρονται με τα μικρά τους ονόματα.

«Ίσως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής της πολύ σημαντικής περιόδου για την σύγχρονη ιστορία του τόπου, δηλαδή εγώ, να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις πάνω στα πραγματικά γεγονότα, αλλά αυτό που προέχει για εμένα τούτη την ώρα είναι να βγάλουμε πρωτίστως τα πολιτικά συμπεράσματα», είπε στη συνέντευξή του στο Ionian χθες.

Ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέξης, Γιάννη με ένα «ν». Ακούς; Ακούω, να λες.

Αλέξη, άσε τη συγγραφή. Ο γέγονε, γέγονε. Κοίτα να ανασυντάξεις το κόμμα, που έχει δυναμική. Αν δεν είχε δυναμική, ολόκληρος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος δεν θα ασχολιόταν με την πάρτη σας.

Αν έχεις προσέξει, μόνο εσάς κυνηγάνε.

Ούτε κυβέρνηση να ήσασταν!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.