Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα (vid)

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα (vid)

Οκτώβριος 15, 2019 - 14:25
6 σχόλια

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του και μοίρασε όμορφες στιγμές στους μαθητές. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννης Κώτσιρας και Χρίστος Τασουλής μίλησαν με τους μαθητές του σχολείου και έπαιξαν μπάλα μαζί τους, χαρίζοντάς τους ξεχωριστές αναμνήσεις και πολλά χαμόγελα. 

Ο γυμναστής του ΑΣΤΕΡΑ, Παύλος Γκότσης ενημέρωσε τα παιδιά για την ιστορία της ομάδας, κάνοντας ερωτήσεις και χαρίζοντας έναν αναμνηστικό δώρο, ενώ ο ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος των Ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Κ19, Γιάννης Δουβίκας υποδέχθηκε τους μαθητές με ποδοσφαιρική διάθεση και όρεξη για παιχνίδι. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ


6 Σχόλια

Συνεχίζουν οι δάσκαλοι να πραγματοποιούν άσκοπες εκδρομές στο εν λόγω γήπεδο αυτές δεν είναι διδακτικές παιδαγωγικές επισκέψεις.Ελεος πρέπει ο Δντης Εκπσης να τις σταματήσει.

@17:06 Καλά τα λες. Είναι απαράδεκτο!! Μόνο στο γήπεδο του Παναρκαδικού πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά μας!!

Κακό δεν είναι να έρχονται τα παιδιά σε επαφή με την ισπανική (γλώσσα). Τώρα που τα γαλλικά με πιάνο ξεπεράστηκαν έρχονται τα ισπανικά με κλαρίνο!

19:59 φαίνεται ότι είσαι μέγας στόκος.Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτές οι επισκέψεις είναι άσκοπες.Τα παιδιά μας δεν κερδίζουν τίποτα.Για αυτό ουστ ουστ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.