Γιαννακούρας για Μπουντρούκα: Ας τον χαίρονται οι γνωστοί παράγοντες και παραγοντίσκοι του ΚΙΝ.ΑΛ

Γιαννακούρας για Μπουντρούκα: Ας τον χαίρονται οι γνωστοί παράγοντες και παραγοντίσκοι του ΚΙΝ.ΑΛ

Οκτώβριος 15, 2019 - 23:23
22 σχόλια

Ανοιχτή Επιστολή προς την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας με αφορμή την αναγγελία της τοποθέτησης του Γιάννη Μπουντρούκα ως εντεταλμένου συμβούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά επιστολή κόλαφο αναφέροντας τα εξής :

Ανοιχτή Επιστολή προς την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά.

Αξιότιμη κα. Πρόεδρε,

Φίλη Φώφη,

Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Θεωρώ πως έχουμε αμοιβαία εκτίμηση ο ένας στον άλλο και έχουμε συμπορευθεί για πολλά χρόνια σε κοινούς αγώνες και προσπάθειες για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Θέλω να πιστεύω πως θα γνωρίζεις τη διαδρομή μου στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά κρίνω σκόπιμο να σου κάνω μία υπενθύμιση που θα δικαιολογήσει όλα όσα αναφέρω στην παρούσα επιστολή.

Εντάχθηκα από τα μαθητικά μου χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, συνεπαρμένος από το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια δικαιότερη κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που ανήκω σε αυτή τη γενιά, μια γενιά γεμάτη οράματα και ανησυχίες , αλλά και ικανοποίηση από τα πολλά επιτεύγματα του Κινήματος προς όφελος του λαού μας. Η προσφορά του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τομείς είναι τεράστια και όσοι δεν το αποδέχονται φοράνε σκληρές κομματικές παρωπίδες.

Δεν διεκδίκησα να πάρω ποτέ καμία κομματική έμμισθη θέση, ούτε κάποια θέση στον κρατικό μηχανισμό, γιατί αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τα πιστεύω μου, αντίθετα ανταποκρινόμενος πάντα στο κάλεσμα του Κινήματός μας, κατέβηκα στο κυνήγι της διεκδίκησης της ψήφου, για να βοηθήσω κυρίως το κόμμα μου, αν και ήξερα πως κάποιες από αυτές τις φορές, δεν υπήρχε πιθανότητα εκλογής μου. Κατέβηκα και εξελέγην μεταξύ των πρώτων στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Νομαρχιακές Εκλογές του 1994, υποψήφιος Βουλευτής το 1996, το 2000 και το 2007, Αντιπεριφερειάρχης το 2010 και το 2014 με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας το αποκούμπι των συντρόφων μας και πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος σε αριθμό ψήφων στην Πελοπόννησο και αναλογικά με τον πληθυσμό σε όλη την Ελλάδα στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019.

Σε αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές που όλοι μας ζήσαμε ευτράπελα, ανίερες συμμαχίες, μυστικές συναλλαγές, υποτραπέζιες συμφωνίες, οι οποίες και φανερώθηκαν περίτρανα μετεκλογικά. Είδαμε το ΚΙΝ.ΑΛ να στηρίζει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ. Μπουντρούκα, ο οποίος δηλώνει ακόμα και τώρα και μάλιστα δημόσια, πως δεν είναι μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ αλλά φίλος, περιφρονώντας όλους εμάς, τους 15 εκλεγμένους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους, που είμαστε μέλη του ΚΙΝΑΛ και άλλους πολλαπλάσιους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που και αυτοί είναι μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ και οι οποίοι οδηγηθήκαμε στην παράταξη Τατούλη με προτροπή και επιλογή του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τα όργανα του ΚΙΝ.ΑΛ μας ανέστειλαν την κομματική μας ιδιότητα.

Και δε φθάνει αυτό μόνο, αλλά ο κ. Μπουντρούκας προχώρησε πολλά βήματα μπροστά, αναλαμβάνοντας έμμισθη θέση (τα έρημα τα αργύρια βλέπεις!!!) εντεταλμένου συμβούλου του κ. Νίκα, εκλεκτού της ΝΔ. Ενός επικεφαλής ακραιφνέστατου νεοδημοκράτικου κομματικού συνδυασμού, όταν μάλιστα ο κ. Νίκας δε χάνει ευκαιρία να εξυμνεί τον κ.Μητσοτάκη και να δηλώνει δημόσια ότι κάνει ό,τι του λέει η φιλική προς αυτόν Κυβέρνηση.

Ο κ. Μπουντρούκας επιπλέον αγνόησε και την πλειοψηφία των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών της Πελοποννήσου, τα οποία αρνήθηκαν την συνεργασία αυτή.

Ας τον χαίρονται οι γνωστοί παράγοντες και παραγοντίσκοι του ΚΙΝ.ΑΛ Πελοποννήσου, που τον περιέφεραν ανά τας οδούς και τα ρίμας του Μοριά για να τον προβάλλουν. Οι ανωτέρω έπεισαν για τα δικά τους συμφέροντα και μόνο, τα όργανα του Κινήματος και εσάς προσωπικά για την επιλογή αυτή. Τώρα τι κάνουν; Πώς αισθάνονται; Είναι χαρούμενοι; Είναι ικανοποιημένοι με τα τερτίπια του; Μάλλον θα ικανοποιήθηκαν από την εκλογή του εκλεκτού της ΝΔ στην Πελοπόννησο. Το 4,61% που κατόρθωσε να συγκεντρώσει είναι ποσοστό ανθρώπων που πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθησαν την επιλογή του κόμματός τους. Τους σκέφτεται κανείς αυτούς, συμφωνούν άραγε με την επιλογή του κ. Μπουντρούκα που τους οδήγησε στα σαλόνια της ΝΔ με την εξ’ ολοκλήρου προσωπική του επιλογή να συνεργαστεί με τον κ.Νίκα.

Στην προσπάθειά του ο κ.Μπουντρούκας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί με δηλώσεις του να υποτιμήσει το μεγάλο έργο της ανεξάρτητης Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη και ειδικότερα για να σπιλώσει εμένα προσωπικά στην Αρκαδία, αναφέρει πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε τίποτα, όταν ο λαός της Αρκαδίας τίμησε την ανεξάρτητη παράταξή μας με ποσοστό περίπου 70% και εμένα προσωπικά με 13 χιλιάδες ψήφους, εκτιμώντας τη μεγάλη προσπάθειά μας σε καιρούς δύσκολους και το μεγάλο έργο μας στην Αρκαδία, στην οποία υλοποιήθηκαν επί θητείας μας πάνω από 300 έργα και άλλα τόσα είναι ενταγμένα με εξασφαλισμένες πιστώσεις και σε προχωρημένη ωριμότητα.

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και μου προκαλεί έντονο προβληματισμό, δημιουργώντας όχι μόνο σε μένα, δικαιολογημένες υποψίες, η απουσία αντίδρασης από τα κομματικά όργανα του ΚΙΝ.ΑΛ, από τους Βουλευτές του κόμματος στην Πελοπόννησο (πού είσαι κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλε, πρωτεργάτη της συγκεκριμένης κίνησης;).

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το Κίνημά μας έχει αλλάξει ρότα, έχει χάσει τη δυναμική του, έχει χάσει τη φρεσκάδα του με αποτέλεσμα να απογοητεύει τους φίλους και τα μέλη του. Για εμένα πάντα ταξικός αντίπαλος ήταν και θα είναι η πολιτική της ΝΔ. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το κόμμα μου συμφωνεί με τις επιλογές του εκλεκτού του στην Πελοπόννησο, κ. Μπουντρούκα. Αρνούμαι τη συμπόρευση με τέτοιες πολιτικές, αισθάνομαι απογοήτευση, λύπη, πίκρα από το κόμμα που με τίμησε αλλά και το τίμησα πολύ περισσότερο όλη μου τη ζωή, δεχόμενος μάλιστα πολλές φορές άδικες επιθέσεις και πολλά εσωκομματικά μαχαιρώματα, όπως τον αποκλεισμό μου, την τελευταία στιγμή, από τη θέση του υποψήφιου Νομάρχη Αρκαδίας το 2004, και που παρά την πικρία μου τότε συμπορεύτηκα με την επιλογή του κόμματός μου.

Διακατέχομαι από έντονο προβληματισμό και παραμένω ρομαντικός θιασώτης και υποστηρικτής της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, που δεν είναι μόνο ο χώρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Αισιοδοξώ ότι σύντομα ο χώρος αυτός θα βρει το δρόμο του για το καλό του λαού και της Πατρίδας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Πρώην μέλος (λόγω διαγραφής) του ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεώς του.

Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας 1994, 1998

Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας 1996, 2000, 2007

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας 2011-2019

Πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη το 2019.


22 Σχόλια

Στο ΠΑΣΟΚ έτσι μάθατε. Δεν μπορείτε χωρίς την μαρμίτα της εξουσίας. Τώρα οποίος προλάβει να πηδηξει απ το καίκι......

Ρε Βαγγέλα εσύ ο ίδιο κατέβηκες με συνδιασμό απέναντι απο το ΚΙΝΑΛ και τώρα κουνάς το δάχτυλο στον Μπουντρούκα;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ, ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΙΣΘΟΣ ΄¨

Αχ φίλε ευαγγελε, το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να διαλυθεί γιαυτό έβαλαν αυτήν την ασήμαντη να οδηγήσει το καράβι. ΠΑΣΟΚ τέλος ευαγγελε. Πάμε όλοι να στηρίξουμε τον Αλέξη ελάτε όσοι μείνατε πιστοί ακόμα. Να καταστρέψουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν ΝΔ τέλος. Όλοι στον Αλέξη για το μεγαλύτερο κόμμα.

Βαγγέλη εσύ μη μιλάς. Εσύ βιδωμένος και γοητευμένος από την καρέκλα της εξουσίας υπηρετησες τους σκοπούς 8 χρόνια δεξιού επικεφαλη. Και μάλιστα υποτασσομενος μέσα στο ψηφοδέλτιο. Άρα μη μιλάς για τον Γιάννη

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ(αλήθεια αυτός πότε πέρασε από το ΠΑΣΟΚ);;; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΛΕΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;(οτι και να κάνει αυτό το παιδι....)

ο συνδυασμός του κ. Τατούλη δεν ήταν δεξιός.. πάντα σε αυτόν, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις υπήρχαν υποψήφιοι από πολλούς κομματικούς χώρους και όχι ακραιφνώς νεοδημοκράτες, όπως με το συνδυασμό του Νίκα, με τον οποίο συνεργάζεται ο Μπουντρούκας. Αλλωστε από την πρώτη νύχτα έδειξε τις προθέσεις του, όταν υποψήφιοι του έτρεξαν στην Καλαμάτα να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια στο Νίκα για την εκλογή του. λες και δεν θα ξημερώνε η Δευτέρα να του τα μεταφέρουν.. Μην συγκρίνετε καταστάσεις και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κοινό σημείο.Άλλωστε οι Πασόκοι του Τατούλη είχαν είχαν πάει από την αρχή μαζί του.

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΔΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛ@@@@@? ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

ΤΑΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ τι λες εσύ για αυτό το δημιούργημα σου? (φυσικα μαζι με τον ΟΔΥΣΣΕΑ αυτη την **)

Δε δικαιούσαι να μιλάς Βαγγέλη. Πρώτος εσύ τα έκανες αυτά και συνεχίζεις να τα κάνεις. Μια το παίζεις ΠΑΣΟΚ, μια ανεξάρτητος πολυκομματικός, όταν χρειάστηκε για να μη χάσεις την καρέκλα το 2014 κατέβηκες με χρίσμα ΝΔ κλπ.

Ο Τατούλης σε βάζει να λες αυτές τις αηδίες? Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

ό,τι και να λέτε η ουσία παραμένει και ο Μπουντρούκας θα παίρνει τα χρηματάκια και θα το παίζει παράγοντας...Κανένας από το κόμμα, κεντρικά δεν του τράβηξε το αυτί. (γιατί να το κάνει άλλωστε, όταν έχει μάθει πάντα να συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία.. α ρε έρμοι ψηφοφόροι που συνεχίζεται να το στηρίζεται ως κόμμα)... Βέβαια το ερώτημα είναι ο Νίκας τι φιλοδοξεί να κερδίσει με την εν λόγω συνεργασία όταν τα κουκιά δεν του βγαίνουν και για να περνά θέματα θα πρέπει να έχει το "ναι" και από τις άλλες παρατάξεις και κυρίως από την παράταξη Τατούλη... Δύο συμβούλους έχει ο Μπουντρούκας.

Ποιός μιλάει! Αυτός που ήταν απέναντι στο ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, αυτός που ήταν με τον δεξιό Τατούλη 9 χρόνια! αυτός που πληρωνόταν είχε αυτοκίνητο με οδηγό κ.λ.π.! έλεος πια

Ο Μπουντούκας είναι πιο ξεκάθαρος απ΄΄ολους. Απο την αρχή έλεγε για συνεργασίες καθαρές πάνω απο το τραπέζι. και αυτό έκανε. Δηλαδή αν έβγαινε ο Τατούλης και συνεργαζότανε θα ήταν καλά Βαγγέλη τότε; Γιατί ο Τατούλης ως γνωστόν είναι και αριστερός!!!! χα! χα! Βαγγέλη.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ , ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΣΟΥ . ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ , ΟΣΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ .

Από 15-10-19 (τι συμπτώσεις γιατρέ) άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ!

Το αυτοκίνητο με οδηγό και η αντιμισθία είναι για όλους τους αιρετούς που έχουν θέση και όχι μόνο για τον Γιαννακούρα.. Επιτέλους μάθετε να σχολιάζετε και μην γράφετε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι.. Έλεος για εσάς...δηλαδή οι άλλοι που πληρώνονται τι είναι.. τι σχέση έχει αυτό με όσα αναφέρονται στην επιστολή..

16.26 αγαπούλα καλά τα πας, έκοψες τα πολλά απαξιωτικά και υβριστικά επίθετα, στρογγύλεψες λιγάκι και τα μπινελίκια σου, οπότε συνέχισε έτσι. Όμως, ρε αγαπούλα, παρατηρώ μια επιλεκτική ευαισθησία να πετάγεσαι και να υπερασπίζεσαι αποκλειστικά και μόνο τον κ. Τζιούμη και τον κ. Γιαννακούρα. Αναρωτιέμαι ποιο υπόγειο νήμα τούς (σάς) συνδέει... Μπορείς να με διαφωτίσεις γιατί είμαι λιγάκι στόκος;

Εμείς οι δεξιοί γελάμε με τα συντροφικα σας μαχαιρώματα.Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε μια ζωή ήταν για την κουτάλα.Να μην ξαναζήσουμε πάλι εκείνες τις εποχές του ΠΑΣΟΚ επί Αντρέα.

Μπορώ να πω ότι εσείς οι δεξιοί τους ξεπεράσατε τους Πασόκους στην κουτάλα ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.