Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Τρίπολης

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Τρίπολης

Οκτώβριος 14, 2019 - 20:30
19 σχόλια

Ο Δήμαρχος Τρίπολης γνωστοποιεί ότι :

Θα προσλάβει έναν Ειδικό Συνεργάτη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, απόφοιτο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα εξής προσόντα:
α)Απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
β)Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
γ)Εμπειρία σχετική με θέματα που αφορούν τον τομέα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού των αρμοδιοτήτων του Δήμου και ειδικότερα σε θέματα διοργάνωσης συνεδρίων, συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με τα δικαιολογητικά (απολυτήριος τίτλος σπουδών, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό εμπειρίας και φωτοαντίγραφο ταυτότητας) θα κατατίθενται μέχρι την 25η Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης, τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (τηλ. 2713 600431-432) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ


19 Σχόλια

Στο σημείο συτό ας σημειωθεί ότι απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παίρνουν και όσοι δεν μπορούν να γράψουν το όνομά τους και για αντικειμενικούς λόγους (ειδικές παθήσεις), όχι μόνο οι σκράπες, αφού οι εκπαιδευτικοί έχουν αποφασίσει να είναι απλοί διεκπεραιωτές της διαδικασίας.

@21:14 Τον κόσμο όπως και τα ματάκια μας, τα "ταλαιπορείς" εσύ. Για να γλιτώσουμε την "ταλαιπορία" λοιπόν, μην ξαναγράψεις σχόλιο ΠΟΤΕ

δεν ειστε πιο εξυπνοι η πιο ικανοι εσεις με τα πτυχια,οι περισσότεροι άλλωστε τα λεφτα των γονιών σας φαγατε η δεν τολμουσατε να τους πειτε τι πραγματικα θελατε να κανετε με τις ζωες σας

Πλάκα μας κάνετε; Με τόσους άξιους νέους με πτυχία και μεταπτυχιακά στην ανεργία, είναι ποτέ δυνατόν να ζητάτε για τον τομέα «παιδείας και πολιτισμού» απόφοιτο λυκείου; Κύριε δήμαρχε, αυτό είναι το «νέο» που υποσχέθηκες; Με απόφοιτους λυκείου θα πάμε στο 2021;

Απορία : ο κ.Τζιούμης που είναι γιατρός, θα τοποθετούσε υπεύθυνο για θέματα υγείας κάποιον με απλό απολυτήριο Λυκείου;;; Τι άλλο θα ακούσουμε και εμεις οι άνεργοι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί (και όχι μόνο - για να μην παρεξηγηθώ!)

Έχω 2 μάστερ με ειδίκευση και εμπειρία στη διαχείριση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων αλλά για τέτοια φωτογραφική πρόσκληση δεν έχω ούτε τα τυπικά προσόντα

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν του κάνει του Δημάρχου εμάς μας περισσεύει. Συνεργάτης του θα είναι κατά την διάρκεια της θητείας του, αυτός θα επιλέξει ποιός του κάνει. Το ίδιο εξάλλου έκαναν και κάνουν όλοι οι περιφερειάρχες και δήμαρχοι της χώρας. Σημασία έχει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις θέσεις αυτές και να σταματήσουν οι αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων, από τις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες.

Ας ελπίσουμε @23:31 ότι δεν έχεις παιδιά, όπως επίσης δεν έχεις και πρόθεση να κάνεις.

7:18 σωστά τα λες, αυτό είναι το δίκιο του ΣΤΡΑΒΟΥ. Ο κύριος Δήμαρχος είναι στραβός; Όσο για εμάς, δεν μας περισσεύει τίποτε απολύτως, ειδικά μετά από την τραγική εμπειρία Παυλή. Ούτε μια μέρα δεν περισσεύει, και δεν επιτρέπεται ούτε ένας λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. Αν ο Κώστας κρίνει ότι του κάνει για σύμβουλος και σχεδιάζει να διοικήσει την πόλη με τέτοια άτομα, και μάλιστα στον πολιτιστικό τομέα, τότε είχαν δίκιο όσοι έλεγαν προεκλογικά ότι πάμε για μια ακόμη χειρότερη τετραετία. Κώστα, σύνελθε και στάσου στο ύψος σου και στο ύψος των περιστάσεων!

AGAPOYΛΑ άξιος ο μισθός σου! Μπράβο και εις ανώτερα. Θα αναλάβεις και επίσημα εκπρόσωπος τύπου; Α, και που 'σαι... αν χρειαστείς ιδέες για πολιτιστικό καλοκαίρι, ρώτα και κάτι θα βρούμε σε Πάολα ή Καρρά ...... όπως παλιά, πριν 4 χρόνια, που ετοίμαζες τα πολιτιστικά του Μήτσιου..... θυμάσαι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.