Κλήσεις της Τροχαίας για παράνομη στάση και στάθμευση στην πλατεία Πετρινού

Κλήσεις της Τροχαίας για παράνομη στάση και στάθμευση στην πλατεία Πετρινού

Οκτώβριος 14, 2019 - 13:45
6 σχόλια

Ραβασάκια μοίρασε η Τροχαία Τρίπολης σε δίκυκλα που είχαν σταθμεύσει παράνομά πάνω στον πεζόδρομο της Τάσου Σεχιώτη.

Το όχημα της Τροχαίας στάθμευσε στην πλατεία Πετρινού και τα όργανα της Τροχαίας  με το μπλοκάκι στο χέρι, επέβαλαν πρόστιμο στα σταθμευμένα δίκυκλα, πιθανόν ύστερα από καταγγελία που δέχθηκαν.

Επίσης μπροστά από επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος ήταν σταθμευμένο όχημα τροφοδοσίας, το οποίο και έλαβε σύσταση ή πήρε κλήση, καθώς βρισκόταν πάνω στον πεζόδρομο σε ώρα που δεν ορίζεται από τον κανονισμό.

Σας «τρελοί» έβγαιναν από τα παρακείμενα καφέ οι ιδιοκτήτες των δικύκλων θέλοντας να γλιτώσουν το πρόστιμο και την αφαίρεση των πινακίδων.

Από τους παρανόμους ακούστηκα και τα σχόλια «δεν γνώριζα ότι απαγορευόταν η στάθμευση εδώ» με το όργανο να του απαντά ότι είναι παράνομο και πως δεν γίνεται να μην γνωρίζει ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση εντός που πεζοδρομίου.

Το φαινόμενο αυτό βέβαια είναι καθημερινό, καθώς πολλά οχήματα τροφοδοσίας κινούνται στις πλατείες και στους πεζόδρομους εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου. Επίσης συχνό, καθημερινό και προκλητικό είναι πλέον το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης των δικύκλων εντός του πεζόδρομου στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μπράβο .. επιτέλους. Κάθε μέρα να γράφετε στην πλατεία. Το έχουν παρακάνει μερικοί με την ασυδοσία τους.

Έκοψαν την πορδή με το πριόνι τώρα. Τα δίκυκλα είναι το μείζον πρόβλημα της πόλης; Καθημερινά που είναι γεμάτη αυτοκίνητα η πλατεία, δεν βγαίνουν να δώσουν καμια κλήση! Μόνο μηχανάκι για κράνος ή με πειραγμένη εξάτμιση. Αυτά βλέπουν. Τίποτε άλλο. Έχει καταντήσει αηδία

ΚΑΘΕ μερα μπορειτε να γραφετε και οχι μονο σημερα? καθε μερα γιατι το εχουν παραξηλωσει,τα δε μηχανακια ντελιβερι ,αδεια διελευσης εχουν,δεν εχουν ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ που τα παρκαρουν επανω στη πλατεια μεχρι την επομενη παραγκελια και φυσικα ειναι μονιμα παρκαρισμενα ολη μερα επανω,ελεος πια με δαυτους

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΌΛΗ ΜΕΡΑ

και που εγραψε χτες η τροχαια στη πλατεια τι εγινε? τους εγραψαν και οι ιδιοκτητες των μηχανων εκει που δεν πιανει μελανι ,σημερα χαμος παλι απο μηχανες επανω στη πλατεια ,αμα γινουν ανθρωποι καποιοι να μου σφυριξετε

ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΚΆΝΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΤΡΊΠΟΛΗΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΌΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΝ ΠΆΡΕΙ Ο ΧΆΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΈΣ ΣΤΑ ΚΑΚΌΜΟΙΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΆΚΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.