Πόσο... Άδωνις είσαι, ρε Άδωνι;

Πόσο... Άδωνις είσαι, ρε Άδωνι;

Οκτώβριος 10, 2019 - 19:16
3 σχόλια

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ω, άνδρες Τριπολίτες, αλλά να που τελικά όχι. Ο κ. Γεωργιάδης, υπουργάρα και αντιπρόεδρος της Κ\κυβέρνησης, ως επαγγελματίας λαοπλάνος χρησιμοποίησε το πρόβλημα ζωής και θανάτου ενός μωρού παιδιού για τη δική του μικροπολιτική, για να ανεβάσει στα μάτια του λαού τον Κυριάκο.

Ο Άδωνις έκανε ένα τιτίβισμα, αναφέροντας ότι ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ, ενός μωρού 18 μηνών που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια, πήγε στο Μαξίμου. «Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας...», εμπιστευόμενος το «άρθρο» ενός αμφιβόλου ποιότητας μπλογκ.

Η οικογένεια αντέδρασε άμεσα, μιας και ο πατέρας του παιδιού ουδέποτε κλήθηκε στο Μαξίμου.

«Δεν έχει εγκρίνει τίποτα ο Μητσοτάκης. Δεν έχει επικοινωνήσει καν μαζί μας. Παρακαλώ κάντε αναφορά όπου βλέπετε τέτοια άρθρα και κοινοποίηση τις δημοσιεύσεις μας!» αναφέρει το post της οικογένειας, στην οποία ο ΕΟΠΠΥ έδωσε και δεύτερο «όχι» ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου το παιδί να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για να καταπολεμήσει την σπάνια ασθένεια.

Εσείς, από τι πάσχετε, κύριε υπουργέ;


3 Σχόλια

Με αυτά τα ψέμματα, τις μισες αλήθειες και τις εσκεμμένες στρεψοδικιες βγήκαν κυβέρνηση. Η μονη χώρα που ξαναεμπιστευτηκε αυτούς που την χρεοκόπησαν. Ντρέπομαι

Τα είπες όλα με μια πρόταση φίλε. Ξαναεμπιστευτηκαμε αυτούς που μας χρεοκόπησαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.