Κακός χαμός για ένα κλειδί στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Κακός χαμός για ένα κλειδί στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 10, 2019 - 11:36
11 σχόλια

Κάποιος μας κάνει πλάκα!..

Crash test για γερά νεύρα αποδείχθηκε η συζήτηση του 23ου θέματος της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης την Τετάρτη το βράδυ.

Το κατά τα άλλα διαδικαστικό χωρίς ουσία θέμα ανάκλησης της απόφασης «Παραχώρηση του δημοτικού σχολείου Σιλίμνας» απασχόλησε το Σώμα μία ώρα, με τους συμβούλους να έχουν φτάσει στα όριά τους αφού η ώρα είχε φτάσει 23:00 και είχαν ακόμα 47 θέματα να συζητήσουν.

Μια κατάσταση επιεικώς... τρελή: Ο δήμαρχος να είναι όρθιος και να κάνει αέρα με την εισήγηση, η πρόεδρος να είναι φανερά εκνευρισμένη με κίνδυνο να κλείσει η φωνή της προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη.

Οι σύμβουλοι προσπαθούσαν με ατελέσφορες τοποθετήσεις να δώσουν λύση και να δικαιολογήσουν τα καπρίτσια μερικών που με το έτσι θέλω, πάλευαν να επιβληθούν.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Στη χθεσινή συνεδρίαση ο κ. Τσιαμούλος Νίκος ζήτησε να προαχθεί το 23ο θέμα και να συζητηθεί ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη, κανείς όμως δεν περίμενε ότι οι κόντρες και των κατοίκων θα έφταναν σε τέτοιο σημείο το Σώμα.

Με λίγα λόγια η εισήγηση ζητούσε από τον πρόεδρο του Συλλόγου να επιτρέψει στον τοπικό πρόεδρο εκλεγμένο στο χωριό να έχει κλειδιά για το σχολείο και να μπορεί να μπει μέσα και αυτός.

Από τη μία ο πρόεδρος του Συλλόγου να ωρύεται ότι μόνο αυτός θα έχει κλειδιά και δεν θα τα δώσει στον τοπικό εκλεγμένο πρόεδρο και από την άλλη ο τοπικός πρόεδρος να αναφέρει ότι δεν γίνεται ο τοπικός να μην έχει κλειδιά, μιας και στο χώρο του σχολείου λειτουργεί και το αγροτικό ιατρείο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων πλην της παράταξης του κ. Παυλή τόνισαν ότι, όπως και ο νόμος ορίζει, ο τοπικός πρόεδρος δεν γίνεται να μην έχει κλειδιά.

Ο κ. Τζιούμης επανειλημμένως προσπάθησε να επαναφέρει σε τάξη το Σώμα αναφέροντας «δεν μπορεί ο δήμος να μπει μέσα σε διαμάχη, ζητούμε να παραδοθούν τα κλειδιά στον πρόεδρο και αυτός να δίνει τα κλειδιά στον σύλλογο όταν του ζητηθούν. Δεν γίνεται ο πρόεδρος να μην έχει κλειδί και να μην έχει έναν χώρο στο χωριό. Να δίνουν τα κλειδιά στον πρόεδρο και αυτός να δίνει τα κλειδιά και στους δύο συλλόγους» είπε.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας τόνισε ότι θέλει κλειδιά του σχολείου, γιατί τώρα δεν μπορεί να αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων ούτε μια πρόσκληση, ούτε ένα έγγραφο από τον δήμο όπως υποχρεούται.

Από την άλλη ο πρόεδρος του Συλλόγου, νιώθοντας μάλλον ως ο τσιφλικάς του χωριού, ανέφερε ότι δεν θα δώσει κλειδιά, γιατί πού ξέρει αν ο τοπικός πρόεδρος, και καλά, δεν θα πάει να φτύσει μέσα στον καφέ του, όπως είπε.

Έλεος, τραγελαφικά πράγματα.

Και ας μην μιλήσουμε τον χτύπημα στην πόρτα που ακούστηκε όταν ο πρόεδρος του συλλόγου βγήκε εκτός αιθούσης.

Και αφού η πίεση των περισσοτέρων είχε φτάσει στα... εντελβάις άνθη, το Σώμα ψήφισε ομόφωνα την εισήγηση του δημάρχου που ζητούσε να παραδοθούν τα κλειδιά στον τοπικό πρόεδρο και να δίνονται στους συλλόγους.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάποιος μας κάνει πλάκα!..


11 Σχόλια

Ο Καούνης τι εχει να μας πει τώρα που τον πέταξε σαν την τρίχα απο το προζύμι το ΔΣ Τρίπολης.

ρε πλακα μας κανουν ορισμενοι? τι ειναι αυτα που διαβαζουμε,τι ειναι τα γραφεια και δεν δινει κλειδι ο αλλος,τσιφλικι του?

Αυτά ειναι τραγελαφικά πράγματα σε ποιον αιώνα ζουν Θεέ μου αυτοί οι άνθρωποι.

Αυτός ο πρόεδρος του συλλόγου Συλιμνιωτών για τσιφλίκι του το είδε το δημοτικό σχολείο. Έλεος

@Ματίνα 17:26 Στον αιώνα εκείνο που ψήφισε τον Παυλή στις προηγούμενες εκλογές. Κάτι τέτοιοι τον έβγαλαν δήμαρχο και κατέστρεψε μαζί με το κοπάδι των γιδιών του ένα δήμο ολόκληρο επί 5 χρόνια..

Τι εγινε ρε Χρηστάρα σε άδειασε και ο φίλος ο Παυλής που έκοβες τις φλέβες σου τόσα χρόνια. Πιθανόν ο Μητσαρας κατάλαβε πως ειχες άδικο και δεν είχε άλλη επιλογή.

Τι ειναι τούτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αυτός που ωρύεται ήταν ο προηγούμενος τοπικός πρόεδρος και στεγαζόταν στο σχολείο. Απλά τώρα που έχασε στις εκλογές δεν μπορεί να το χωνέψει και κάνει όλα αυτά που κάνει. Είναι πρόεδρος πλέον ενός συλλόγου και θέλει ντε και καλά να έχει το σχολείο για πάρτη του. Για αυτό και δεν παραδίδει τα κλειδιά. Περαστικά του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.