To déjà vu του Καραμπέτσου της πρώτης αγωνιστικής

To déjà vu του Καραμπέτσου της πρώτης αγωνιστικής

Οκτώβριος 09, 2019 - 12:18
1 σχόλια

Ο Χρήστος Καραμπέτσος ήταν ο σκόρερ της ισοφάρισης της Τεγέας στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας κόντρα στο Κορακοβούνι το περασμένο Σάββατο πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο εφετινό τέρμα της ομάδας του όπως είχε κάνει και την περσινή σεζόν.

Ένα χρόνο πριν στις 6 Οκτωβρίου 2018 ο Χρήστος Καραμπέτσος με ένα εντυπωσιακό τέρμα ανοίγει τον δρόμο προς την νίκη της ομάδας του στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Νικηταρά κάνοντας κάτι ανάλογο και απέναντι στο Κορακοβούνι (αυτή την φορά ισοφαρίζοντας) βάζοντας το πρώτο τέρμα των πράσινων στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ένα χρόνο πριν στην πρεμιέρα η Τεγέα είχε κερδίσει στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας στην Τρίπολη με 4-0 τον Νικηταρά και τώρα έβαλε ξανά τέσσερα τέρματα σε πρεμιέρα επικρατώντας όμως με 4-1 μιας άλλης ομάδας από την Βόρεια Κυνουρία του Κορακοβουνίου.

Επίσης στους 20 σκόρερ συνολικά που είχαμε στην πρεμιέρα όπου και μπήκαν 24 τέρματα κανείς πλην του Χρήστου Καραμπέτσου δεν είχε σκοράρει στην περσινή πρώτη αγωνιστική κάνοντας αυτό μόνο ο μεοεπιθετικός των πράσινων της Τεγέας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο νεος "Ριβαλντο"του πρωταθληματος!θα την παρει την "αναμνηστικη"του στο δευτερο γυρο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.