Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Τρίπολη από τη σφοδρή κακοκαιρία (vid)

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Τρίπολη από τη σφοδρή κακοκαιρία (vid)

Οκτώβριος 04, 2019 - 12:16
10 σχόλια

Από τη σφοδρή κακοκαιρία το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου πλημμύρισαν κεντρικοί δρόμοι της Τρίπολης.

Στα κοινωνικά δίκτυα πληθαίνουν τα βίντεο που μεταδίδουν την κατάσταση των δρόμων της πόλης αλλά και επαγγελματίες μάς στέλνουν υλικό. Χαρακτηριστικά, στην Τάσου Σεχιώτη τα καταστήματα κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν, καθώς το νερό βρίσκεται μόλις ένα εκατοστό κάτω από την είσοδο των μαγαζιών.

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου επίσης η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς κατεβαίνει «ποτάμι», όπως και στην 28ης Οκτωβρίου, όπου υπάρχει διακοπή ρεύματος, αλλά και στην Ερυθρού Σταυρού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ποτάμια οι δρόμοι στην Τρίπολη


10 Σχόλια

ΠΝΙΓΉΚΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ? ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΟ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει ..... βλέπαμε τι γίνονταν στην δυτική Ελλάδα ,τα φρεάτια καθαρίστηκαν; περιμένουμε να γίνει κανένα κακό και μετά να καθαριστούν;

Αν νομιζουν οι γιατροι οτι θα διοικησουν απο τα ιατρεια τους ειναι γελασμενοι!!! Τα αποτελεσματα φαινονται!!!

Τα βεγγαλικά για τον εορτασμό της άλωσης τα πήρε ο αέρας...Τώρα θα ξεφουσκώνουν καθόλου η έπαρση και οι εγωϊσμοι ..;;

ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ...ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ...ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ.....ΚΙ ΟΧΙΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ....

Ναι, μη χάσετε εσείς και δεν βάλετε το βίντεο του σκαντζόχοιρου και τις φωτογτραφίες του Βόσνου. Με ποια δημοτική αρχή βγήκαν αυτοί οι "κύριοι" που τώρα το παίζουν σωτήρες και κράζουν τον αρχιψεύταρο δήμαρχο του τίποτα, κάτω από τα κάκαλα του οποίου κρύβονταν; Αυτοί δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης ή μας περνάνε για χάπατα;Το ίδιο και ο γνωστός και μη εξαιρετέος VIP που ένα μήνα πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι του φταίει ο Παυλής και την έκανε με ελαφρά κι έκτοτε βγα;iνει και τον κράζει στο facebook, λες κι ο ίδιος ήταν αλλού, δεν ήταν μαζί με τους πουθενάδες. Ρε ουουουστ, στην απέξω τώρα!

Μας λείπεις Παυληηηη με τα σσσσσ.....Τα φρεατια καθαριζονται το καλοκαίρι. Ποιος ήταν στη δημοτική αρχή τότε; Ποιος έπρεπε να τα είχε φροντίσει; Κουβέντα για την προηγούμενη δημοτική αρχή... Γατάκιαααα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.