Ο Βλαχοκυριάκος στον νέο ρόλο του σέντερ φορ

Ο Βλαχοκυριάκος στον νέο ρόλο του σέντερ φορ

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 11:32
4 σχόλια

Τον Κώστα Βλαχοκυριάκο τον ξέρουμε ως έναν πολύ καλό κεντρικό μέσο ωστόσο δεν αποκλείεται να μας συστηθεί και πάλι στα Αρκαδικά γήπεδα αυτή την φορά ως ένας πολύ καλός επιθετικός.

Ο Λεβιδαίος άσος της Δημητσάνας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης σκοράροντας δύο φορές και έχοντας και μία ασίστ ως απολογισμό στην νίκη - πρόκριση της ομάδας του με 5-0.

Ο Κώστας Βλαχοκυριάκος έπαιξε σε μια νέα γι΄ αυτόν θέση στην κορυφή της επίθεσης και έδειξε πως και μπορεί αλλά και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε ένα σύνολο όπως η Δημητσάνα που διαθέτει αρκετές και ποιοτικές επιθετικές επιλογές και δυνατότητες.

Πίσω από τον Κώστα Βλαχοκυριάκο που ήταν στην κορυφή της επίθεσης η Δημητσάνα είχε σε ρόλο οργανωτή τον Βασίλη Ζάβο που σκόραρε μία φορά και τον Τέλη Σαλαπάτα που βρήκε δύο φορές δίχτυα έχοντας βοήθειες στο κομμάτι της δημιουργίας και από τα πλάγια με τους Σωτηρόπουλο, Προκόπο και Ζιάζιαρη.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αντί να μιλάτε και να γράφετε για νέα παιδιά με μέλλον από την Αρκαδία μου γράφετε για τον ΒλάχοΚυριάκο και τον κάθε ΒλάχοΚυριάκο.....πλατζας ...Αλεμης και άλλα παιδιά που δεν στηρίζονται α ρε τελειωμένοι....από έναν φίλαθλο που βλέπει τα χαλια

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕ@@@@@@Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΑΝ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.