Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων: Μεταθέσεις ώρα μηδέν και για Πελοπόννησο

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων: Μεταθέσεις ώρα μηδέν και για Πελοπόννησο

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 10:33
4 σχόλια

Δυστυχώς επαληθεύεται με το χειρότερο τρόπο ότι πολιτική και φυσική μας ηγεσία δεν είναι διατεθειμένες να ενισχύσουν με αστυνομικό προσωπικό στις επερχόμενες έκτακτες μεταθέσεις τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας.

Τα δεκάδες μηδενικά στο σύνολο των Διευθύνσεων (εκτός Θεσσαλονίκης) αποτυπώνουν την αντίληψή τους για όλες τις επαρχιακές Διευθύνσεις, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται και δεν υλοποιούν τα λεγόμενα του πρωθυπουργού της Χώρας για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, εκτός αν στην αγωνία τους να την αντιμετωπίσουν εκεί που εστιάζουν τα Μ.Μ.Ε., μπέρδεψαν τα μηδενικά.

Σταματήστε επιτέλους να επικαλείστε ότι σε αρκετές Αστυνομικές Διευθύνσεις δεν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις, γιατί όπου δεν υπάρχουν φρόντισε τεχνηέντως γι΄αυτό προηγούμενη πολιτική και φυσική ηγεσία καταργώντας 6.700 οργανικές θέσεις χαμηλόβαθμου αστυνομικού προσωπικού, εξάλλου όπου αυτές υπάρχουν και σε ιδιαίτερα προβληματικές περιοχές δεν φροντίσατε για την κάλυψή τους, αλλά προτιμήσατε να χρυσώσετε το χάπι με αποσπάσεις μηνιαίες, πολυέξοδες, γνωρίζοντας ότι όταν θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας αυτές θα καταργούνται και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά, αγνοώντας επιδεικτικά τους συναδέλφους μας τρίτεκνους και μη, που για χρόνια εγκλωβισμένοι σε Αττική και νησιά τους στερείτε για άλλη μία φορά το δικαίωμα στην ελπίδα της μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους. 

Γνωρίζοντας καλά ότι οι ηγεσίες, είτε πολιτικές, είτε φυσικές έρχονται και παρέρχονται εμείς παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και θα είμαστε υπέρμαχοι των ίσων ευκαιριών με αξιοκρατία – δικαιοσύνη χωρίς αποκλεισμούς.

Για όσους εθελοτυφλούν και μας απαξιώνουν:

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο»

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Α.Υ.Αρκαδίας     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Α.Υ.Κορινθίας      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Αργολίδας   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Α.Υ.Λακωνίας        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Μεσσηνίας

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος         ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος                       ΚΑΤΣΙΡΗΣ Σπυρίδων                     ΝΤΕΡΟΣ Αθανάσιος                           ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος
 


4 Σχόλια

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ Δ/ΝΤΕΣ . ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ.....ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ......ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ…...ΟΧΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.....

11:31- Από τα ορθογραφικά σου λάθη κρίνω ότι μάλλον δεν είσαι πανελληνίων. Άρα θα δυσκολεύεσαι να συντάξεις έγγραφο και προτιμάς άλλες λύσεις.... Όταν με το καλό εκλεγείς και γίνεις συνδικαλιστής Φωτ(η)σε τις Ενώσεις με τις σκέψεις σου.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ...ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ...Υ.... Η ΕΝΑ ...Ε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.