Γάμος με νταλίκες και πολύ θόρυβο στην Τρίπολη (vid)

Γάμος με νταλίκες και πολύ θόρυβο στην Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 18:25
17 σχόλια

Ένα κομβόι με πολλές νταλίκες ξεσήκωσε την Τρίπολη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

 Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο η εντυπωσιακή γαμήλια πορεία με τις νταλίκες, κατευθύνθηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στους περαστικούς, αλλά ένα όχι τόσο υπέροχο ξύπνημα σε όσους είχαν αποκοιμηθεί.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι οι νεόνυμφοι!


17 Σχόλια

Αφήστε ρε τι γκρίνια ρε χαχολοι. Αστε το κόσμο να δώσει λίγο ζωή στην νεκροί πόλη μας. Όλο ενοχλείστε. Μπράβο ρε παιδιά να ζήσετε να ήσαστε καλά. Εδώ από την φτώχεια δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί κανένας. Κομπλεξαρες μην δείτε να προχωρήσει κανένας στην ζωή τού αμέσως να του την πείτε. Να γλεντάει ο κόσμος και να κορνάρει και όλα.

Δηλαδή τα μανσαρισματα οι κόρνες και η φασαρία είναι γλέντι. Η βλακεία είναι ανίκητη

23:38.. Αύριο έχω γενέθλια. Φέρε τους ομοίους σου με τα καγκουρέικα αμάξια σας να κορναρουμε στην πόλη. Να ζωνανεψουμε την πόλη βρε παιδί μου.!

πως κανουν ετσι? ολοι απο το ΚΩΛΟΝΑΚΙ ειναι? το παιζουν προτευουσιανοι!!!! σιγα την φασαρια!! απλα ζηλεψαν! να ζησουν τα παιδια, και παντα τετοια!!

@ 23:38 είναι φυσικό να μην καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στο θόρυβο και την ζωντανια. Πρώτα θα μάθεις για την "νεκροί πόλη" και μετά το βλέπουμε.

Κε δήμαρχε τον επόμενο μήνα παντρεύομαι στον Προφητη Ηλία. Θα φέρω μερικές μπουλντοζες να τις βάλω πάνω στο πλακάστρωτο. Εμείς δεν θα κορναρουμε μόνο θα μαρσάρουμε. Συμφωνείς; Δεν θέλω εξαιρέσεις...

@ 22:16 Σαν να έχεις δίκιο. Στην πόλη αυτή οι κάγκουρες πρέπει να είστε πλειοψηφία.

Την ίδια ωρα συνόδευαν οι συγγενείς κ οι φίλοι αλλη νύφη με όργανα απο το σπίτι της στην εκκλησία με τα πόδια , ομορφα και ωραια!!! Δηλαδή αν κάποιος έχει γραφειο τελετών θα παει στην εκκλησία με τη νεκροφόρα ή αν έχει πρόβατα θα πάρει κ το κοπάδι μαζι; Τόσα οχήματα πάνω στην πλατεία μπροστά στον προφήτη Ηλία δεν έκαναν ζημιές; Να υπαρχει κ μέτρο.

amalia 12:16 Όταν μάθεις να μην μπερδεύεις το "Κολωνάκι" με τον κ@λο (σου), έλα να τα ξαναπούμε κοπελιά. Μέχρι τότε, μην ξαναγράψεις amalia γιατί καταντάς γελοία..

Απαράδεκτο το γεγονός ανέβηκαν τέτοιου είδους μηχανήματα στην πλατεία. Ο Δήμος πρέπει να βάλει μια τάξη επιτέλους.....

16:15. Δίκιο έχεις αλλά τόσοι φορρηγατζηδες τόσες ψήφοι. . Ποιος Δήμος.. Σιγά που θα ενδιαφερθεί ο Δήμος για την καταστροφή των πλακών του εκεί πεζοδρομου στο μνημείο προκριτων!

Δηλαδή αν έχει κάποιος στα Μέγαρα εκτροφείο κοτόπουλων τι να κάνει να αμολήσει 8000 κοτόπουλα και 500 κοκόρια στο προαύλιο της Εκκλησίας ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.